5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 2 | Yevhen Smirnov, ultimul sosit la CSM Slatina

Liga 2 | Yevhen Smirnov, ultimul sosit la CSM Slatina

Divizionara secundă CSM Slatina continuă să-și întărească lotul pentru partea a doua a campionatului, care se anunță foarte disputată. Astfel, conducătorii grupării de pe malul Oltului au obținut astăzi semnătura lui Yevhen Smirnov.

Acesta este un fundaș central de 29 de ani, originar din Odessa (Ucraina). Ultima dată a fost legitimat în prima ligă a Republicii Moldova, la echipa Sfântul Gheorghe Suruceni. În cartea sa de vizită mai sunt trecute formațiile FC Sheriff Tiraspol, Cernomoreț Odessa, la FC Gomel și FC Turan.

Yevhen Smirnov este al cincilea jucător sosit la CSM Slatina în această iarnă. Sub comanda lui Dan Oprescu au mai ajuns în 2023 mijlocaşii Alexandru Ciocâlteu, Florin Răsdan și Marian Anghelina, respectiv atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk.

Gata cantonamentul, încep amicalele

CSM Slatina a trecut cu brio peste prima etapă a pregătirii de iarnă, adică stagiul centralizat de la Cheile Grădiștei – Fundata. Revenirea acasă a avut loc duminică, iar acum urmează să fie demarate și partidele amicale, în care să fie pus la punct jocul oltenilor.

Iată programul: 28 ianuarie: Minerul Costeşti (acasă), 1 februarie: Dinamo Bucureşti (locul disputării nu este stabilit), 4 februarie: CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), 8 februarie: Sporting Roşiori (acasă), 11 februarie: Progresul Spartac (deplasare), 15 februarie: CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit), 18 februarie: CSC Şelimbăr (acasă).

Campionatul regular al Ligii 2 se reia cu etapa a 17-a, pe 25 februarie, zi în care CSM Slatina va primi vizita Oţelului Galaţi.

Citește și: Mirel Rădoi a preluat echipa Al-Tai, din Arabia Saudită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS