10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGeorge Ganea: „Încă ne gândim la play-off“

George Ganea: „Încă ne gândim la play-off“

Atacantul formaţiei FCU Craiova, George Ganea, este bucuros că s-a reluat pregătirea pentru partea a doua a Superligii. Acesta consideră că încă sunt şanse la un loc în play-off, dar pentru asta trebuie valorificată la maximum perioada aceasta de pregătire.

„E o perioadă scurtă, în care va trebui să ne pregătim cât mai bine. Trebuie să facem tot ce ne cere Mister în perioada asta şi să transpunem în meciuri. Pot să spun că locul ocupat acum este puţin ‘mincinos’. Sperăm să facem o treabă bună anul acesta. Trebuie să continuăm linia pe care am avut-o în ultimele meciuri şi eu cred că la sfârşitul campionatului o să fim toţi bucuroşi. Încă ne gândim la play-off, pentru că mai sunt şanse din punct de vedere matematic. Sperăm. Jucătorii noi care au venit deja sau urmează să vină o să fie bine primiţi. O să-i ajutăm să se integreze repede în echipă“, a declarat George Ganea.

FCU Craiova (locul 10) revine în Superligă cu o partidă împotriva echipei UTA Arad (locul 15). Disputa va avea loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 15.30, în Bănie.

Citeşte şi: Alexandru Işfan, lăudat în ţară: „E un băiat foarte bun, cu potențial foarte mare“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS