20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari l-a transferat pe Dumiter şi s-a despărţit de Achim. Ilfovenii se reunesc astăzi

FC Voluntari l-a transferat pe Dumiter şi s-a despărţit de Achim. Ilfovenii se reunesc astăzi

Andrei Dumiter, fost la FCSB, a semnat un contract valabil pe o perioadă de 3 ani şi jumătate cu FC Voluntari. Atacantul de 23 de ani a mai jucat până acum la LPS Banatul Timişoara, Ripensia Timişoara, Chindia Târgovişte şi Sepsi.

Andrei Dumiter (foto) a strâns 110 prezenţe în primele două ligi ale României şi a reuşit să înscrie 27 de goluri. El va purta tricoul cu numărul 13 la FC Voluntari.

Totodată, FC Voluntari s-a despărţit, pe cale amiabilă, de fundaşul central Cosmin Achim. Ilfovenii au anunţat şi că mijlocaşul ceh Lukas Droppa a fost operat, luni, cu succes în Praga.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu se reuneşte astăzi. FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, în perioada 4-14 ianuarie, în care va disputa trei partide de verificare. Iată programul: sâmbăta, 7 ianuarie: FC Mezokovesd (Ungaria L1); marți, 10 ianuarie: Wisla Plock (Polonia, L1); vineri, 13 ianuarie: adversar din Kazakhstan (urmează a fi stabilit).

FC Voluntari va relua lupta în Ardeal, urmând să o întâlnească vineri, 20 ianuarie, de la ora 17.00, pe U Cluj.

Citeşte şi: „U“ Craiova a început să „miște“ pe piața transferurilor. Mihai Rotaru l-a „rezolvat“ pe Ișfan!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS