14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Mihai Rotaru nu-l mai surprinde cu nimic pe Victor Piţurcă

Superliga | Mihai Rotaru nu-l mai surprinde cu nimic pe Victor Piţurcă

Fost antrenor al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă are un dinte pentru fostul său angajator. „Satana“ îl indică pe finanţatorul Mihai Rotaru drept principalul vinovat pentru neîndeplinirea marelui vis al publicului din Bănie, titlul de campioană, dar şi pentru desele schimbări de antrenori.

„Am spus de când am plecat ce se întâmplă acolo. Vedem că nu se schimbă nimic, lucrurile se derulează la fel. E problema lor. Nu mă mai întrebați pe mine, se supără Rotaru. Așa face tot timpul, e aceeași scenă. Aduce antrenorul cu surle și trâmbițe… Vă și spun ce nu i-a convenit. Că juca Mirel (Rădoi – n.r.) cu 5 fundași, că nu joacă cutare, cutare. Eu auzeam prin Craiova, că am prieteni mulți. Erau venite numai de la el. Sigur că Mirel auzea lucrurile astea. Acum vine și spune «Hai la muncă, să muncim!». Același lucru, după 3 luni va aduce alt antrenor, va face la fel”, a afirmat Pițurcă, la Digi Sport.

„Pentru fotbalul românesc, au un lot bun. Nu văd să fie lotul Farului mai bun decât cel al Craiovei, deși Gică a luat câțiva jucători valoroși. Dacă-i compari post pe post… Poate e problemă de antrenor, știu eu? Poate e vina lui Rotaru că a acceptat să se întâmple ce s-a întâmplat cu Mirel Rădoi. Poate trebuia ținut antrenorul care a fost înainte (n.r. – Laszlo Balint)”, a mai spus Pițurcă.

Citeşte şi: Mitriţă a marcat, Silvică a fost integralist, iar echipa lui Şumudică a câştigat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS