20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPavel Badea, dezamăgit de Mirel Rădoi: „A început să dărâme și acum fuge!“

Pavel Badea, dezamăgit de Mirel Rădoi: „A început să dărâme și acum fuge!“

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiva, Pavel Badea, l-a taxat pe Mirel Rădoi după ultimele evenimente petrecute în Bănie. Conducătorul clubului mamă a admis că sunt probleme la echipă, dar că antrenorul 41 de ani trebuia să le rezolve, nu să le amplifice şi apoi să se retragă, insinuând totodată că a fost „lucrat“ exact de cei care l-au dorit şi adus în Bănie.

„Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci! Grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri! Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme, dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut”, a declarat Pavel Badea, conform GSP.
„În 2013, când am pornit acest parteneriat, am vrut să creăm o echipă care să reprezinte regiunea, care să nu fie implicată în scandaluri, care să reprezinte valorile Universității din Craiova. Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă acum”, a completat directorul CS Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Universitatea Craiova a anunţat că va boicota companiile austriece

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS