11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarius Croitoru n-ar mai vrea să stea la FCU! UPDATE: Mititelu i-a acceptat demisia

Marius Croitoru n-ar mai vrea să stea la FCU! UPDATE: Mititelu i-a acceptat demisia

UPDATE: Dorința antrenorului Marius Croitoru a fost ascultată de patronul echipei FCU Craiova. Acesta i-a aprobat demisia și i-a numit la cârma echipei, provizoriu, pe Paul Răducan și Florin Drăgan.

„I-am aprobat demisia lui Marius Croitoru. Nu mă așteptam să nu termin campionatul cu el. Încerc să aduc un antrenor de top“, a spus Mititelu, pentru GSP.

Articol inițial:

FCU Craiova a pierdut acasă, în fața ultimei clasate, 0-1 cu Chindia Târgoviște, iar antrenorul Marius Croitoru a ajuns la capăt cu răbdarea după ce echipa sa l-a dezamăgit în mai multe rânduri. El a lăsat să se înțeleagă că este pe punctul de a-și da demisia și a punctat că va purta discuția cu patronul echipei, Adrian Mititelu, în acest sens.

„Un meci slab, în care am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, mult mai puternică. Ne-au dominat, au avut determinare, practic asta e realitatea. Echipa mai puternică a câștigat! Să vă spun ceva: cel mai ușor în fotbal e să-ți pierzi încrederea și atunci degeaba ești fotbalist bun. Am avut o discuție cu ei și încrederea este cel mai important lucru pe care l-am pierdut.

Ceea ce s-a întâmplat în această seară, și la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă“, a declarat Marius Croitoru, la Digi.

„Când pierzi de maniera asta nu ai niciun viitor“

Marius Croitoru s-a arătat descumpănit.

„Nu stau unde lucrurile nu sunt ok. Eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad… Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine“, a transmis Marius Croitoru.

Citește și: FCU – Chindia 0-1 / Băieții lui Croitoru, chinuiți pe teren propriu de dâmbovițeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS