15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Argeș – Universitatea Craiova 1-0 | Mirel a avut dreptate, dar prindem viteză spre mediocritate

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-0 | Mirel a avut dreptate, dar prindem viteză spre mediocritate

Mirel Rădoi a descris perfect maniera de joc a echipei FC Argeș la conferința de presă premergătoare deplasării la Pitești. Ce nu a știut antrenorul Universității Craiova a fost cum să-l combată. Da, Argeșul lui Prepeliță s-a apărat aglomerat și destul de exact, cu multă dârzenie. Ofensiv, gazdele au fost previzibile, cu mingi aruncate pe bătăiosul Garita. Cu jucători lipsiți de determinare și de imaginație, unii plafonați, Știința a dezamăgit din nou, cedând cu 1-0. A arătat ca o veritabilă echipă de play-out, iar conducătorii săi ar trebui să recunoască faptul că au greșit în vară, când nu au făcut transferurile care se impuneau.

Piteștenii au marcat golul victoriei prin Calcan, care a reluat de la 7 metri o minge venită din Papp, după o centrare a lui Garita și un șut al lui Ișfan (’52, 1-0).

Alb-albaștrii au marcat și ei, prin Ivan, după o combinație bună între Cîmpanu și Baiaram, dar de la margine s-a indicat poziție de offside (’90+2).

Statistică oferită de flashscore.ro

FC Argeș:

Cătălin Straton – Costinel Tofan, Marius Constantin, Mike Cestor, Fabio Vianna – Martin Raynov – Toni Njike, Bryan Alceus (’64, Ionuț Șerban) – Mihai Ișfan, Paul Garita, Andrias Calcan (’72, Alin Dobrosavlevici).
Antrenor: Andrei Prepeliță.

Universitatea Craiova:

David Lazar – Paul Papp, Raul Silva, Bogdan Mitrea – Bogdan Vătăjelu (’60, Mihai Căpățînă), Alex Crețu, Vladimir Screciu (’74, George Cîmpanu), Nicușor Bancu – Dan Nistor (’61, Ștefan Baiaram) – Jovan Markovic (’83, Ante Roguljic), Andrei Ivan.
Antrenor: Mirel Rădoi.

Cartonașe galbene: Garita ’21, Alceus ’33, Raynov ’86, Straton ’90+3 / –
Cartonaș roșu: Paul Papp ’89.
Au arbitrat: Marian Barbu – Mihai Marica, Stelian Slabu; Andrei Moroiță.
VAR: Sorin Costreie, Ionel Dumitru.
Observatori: Marian Dorobanțu (CCA), Constantin Stătescu (LPF).

În etapa viitoare, Universitatea Craiova va primi vizita Petrolului Ploiești. Disputa cu „lupii galbeni“ va avea loc sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

La rândul său, FC Argeș va deschide runda, urmând să joace vineri, 14 octombrie, de la ora 18.15, tot în Trivale, cu FC Voluntari.

Superliga, etapa 13

Vineri, 7 octombrie:
Voluntari – Mioveni 3-1
FC Argeş – „U“ Craiova 1-0
Sâmbătă, 8 octombrie
ora 15.00: U Cluj – Hermannstadt
ora 21.30: Rapid – Botoșani
Duminică, 9 octombrie
ora 15.30: Sepsi – Farul
ora 21.30: Petrolul – FCSB
Luni, 10 octombrie
ora 17.30: FCU – Chindia
ora 20.30: UTA – CFR Cluj

Clasament:

Citește și: Liga 3 | Edi Dina a tranșat victoria Universității II Craiova la Colonești (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS