10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSerie B | Man și Mihăilă au debutat cu gol în nou sezon, Pigliacelli a închis poarta

Serie B | Man și Mihăilă au debutat cu gol în nou sezon, Pigliacelli a închis poarta

În acest weekend a debutat și noul sezon din Serie B, campionat în care evoluează mai mulți fotbaliști români sau jucători care și-au făcut un nume în campionatul românesc.

Vineri, pe „Stadio Ennio Tardini“, Parma a încheiat la egalitatea, scor 2-2, partida susținută cu Bari. Toate cele patru goluri au fost marcate în prima repriză. Prima reușită i-a aparținut cu Dennis Man, după un assist al lui Vasques (’4). Oaspeții au întors rezultatul prin Antenucci (’12 – penalti) și Folorunsho (’36). Scorul pauzei și totodată al meciului a fost stabilit de Valentin Mihăilă (’45+2).

Dintre cei doi internaționali români, doar fostul atacant al Universității Craiova, Valentin Mihăilă, a fost integralist. În dreptul lui „Țintă“ a fost trecut și un cartonaș galben, încasat imediat după gol. Dennis Man a fost înlocuit în minutul 72, de Drrisa Camara.

În etapa viitoare, Parma, echipă antrenată de Fabio Pecchia (48 de ani), va juca pe terenul Perugiei. Meciul va avea loc sâmbătă, 20 august, de la ora 21.45.

Mirko Pigliacelli a păstrat poarta intactă

Nou promovata Palermo, cu Mirko Pigliacelli între buturi, a reușit o victorie frumoasă, scor 2-0, în fața Perugiei. Golurile „vulturilor“ au fost marcate de Brunori (’25) și Elia (’68).

În runda viitoare, echipa fostului portar al Universității Craiova va juca pe terenul echipei Bari, vineri, 19 august, de la ora 21.45.

Serie B, etapa 1:

Vineri, 12 august: Parma – Bari 2-2.

Sâmbătă, 13 august: Cittadella – Pisa 4-3, Como – Cagliari 1-1, Palermo – Perugia 2-0.

Duminică, 14 august – ora 21.45: Ascoli – Ternanna, Benevento – Cosenza, Brescia – Sudtirol, Modena – Frosione, Spal – Reggina, Venezia – Genoa.

Citește și: Mirel Rădoi şi Sergiu Hanca au prefaţat meciul Universitatea Craiova – CS Mioveni (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS