16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League | Universitatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Sepsi şi-au aflat adversarele din play-off

Conference League | Universitatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Sepsi şi-au aflat adversarele din play-off

Sediul UEFA de la Nyon a găzduit astăzi tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Conference League, competiție în care România are patru reprezentante: CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe. Meciurile se vor disputa pe 18 august (turul) şi 25 august (returul). Echipele care se vor impune în play-off se vor califica în grupele competiţiei.

Astfel, Universitatea Craiova, în cazul în care o va elimina în turul 3 preliminar pe Zorya Luhansk, va da piept cu învingătoarea dintre Lugano (Elveția) şi Hapoel Beer Sheva (Israel). Turul va avea loc în România.

La rândul său, campioana CFR Cluj, în cazul unui succes cu Șahtior Soligorsk (Belarus), va juca pentru grupe cu NK Maribor (Slovenia) sau HJK Helsinki (Finlanda). Returul se va juca pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

FCSB, dacă va trece de Dunajska Streda (Slovacia), va lupta cu Viking (Norvegia) sau Sligo Rovers (Irlanda). Vicecampioana României va juca meciul tur pe propriul teren.

În fine, deţinătoarea Cupei României, Sepsi, dacă o va elimina pe Djugardens (Suedia), va lupta pentru un loc în grupe cu învingătoarea dintre Apoel Nicosia (Cipru) şi Kyzylzhar (Kazahstan). Partida retur va avea loc în Ardeal.

Citeşte şi: Zorya Luhansk – „U“ Craiova | Au plecat „leii“ în Polonia. Vezi lotul ucrainenilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS