11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalConference League l Marius Bilașco, după remiza ruşinoasă din Andorra: „E bine că ne-am calificat“

Conference League l Marius Bilașco, după remiza ruşinoasă din Andorra: „E bine că ne-am calificat“

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după ce a eliminat-o pe Inter d’Escaldes cu 4-1 la „general“. După 3-0 în Ardeal, în manşa întâi a turului 2, gruparea din Gruia a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu campioana Andorrei.

Gazdele au deschis scorul prin Soldevila (’21), iar CFR a egalat prin Deac (’51 – penalti).

Inter d’Escaldes a terminat meciul în nouă jucători, după ce Lima (’61) și Rubio (’90+4) au fost eliminați.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger (’61, Braun), Camora – Deac (’56, Muhar), Bordeianu, Cvek – Păun (’45+2, Petrila), Debeljuh (’56, Jefte), Roger (’81, Yeboah).

Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca în turul trei preliminar al Conference League cu Șahtior Soligorsk (Belarus).

„Nu a fost un meci reușit“

Singurul oficial al clubului CFR Cluj care a vorbit după rezutatul ruşinos din Andorra a fost directorul departamentului de scouting, Marius Bilașco.

„Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat. Am spus că e un meci mai ușor, dar adversarii au reușit să se mobiliezeze și să fie periculoși la faze fixe. Puteam să câștigăm pe final și era un rezultat echitabil, dar cel mai important e bine că ne-am calificat. Ne așteptam la altceva. A fost o deplasare foarte lungă… Ar fi ușor să găsim scuze pentru un meci mai nereușit. Pentru noi urmează un meci foarte important, jucăm într-un ritm infernal.

(n.r. despre gafa lui Cristi Bălgrădean) Nu știu dacă ați observat, dar aici este un vânt, e curent, chiar vorbeam cu băieții că are o traiectorie ciudată și poate să fie o explicație pentru greșeala lui Bălgrădean.

Ne dorim să trecem mai departe pentru că am ajuns în poziția în care trebuie să ne luptăm pentru Conference League. E important ca să ajungem în play-off. Nu cred că va fi un meci ușor. Dacă e să vorbesc despre starea noastră de spirit, atunci va fi destul de greu. Sperăm să fie doar o perioadă mai slabă și să o depășim. Am avut așa o cădere după ratarea calificării și a lăsat urme”, a spus Marius Bilașco, la Orange Sport.

Citeşte şi: Conference League l Laszlo Balint şi Valerică Găman au prefaţat partida „U” Craiova – FK Vllaznia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS