13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIvan Martic: „A fost o alegere uşoară, pentru că am ales cu inima“ (VIDEO)

Ivan Martic: „A fost o alegere uşoară, pentru că am ales cu inima“ (VIDEO)

-

Noul fundaş dreapta al Universităţii Craiova, Ivan Martic, este foarte bucuros că a revenit în Bănie. El a explicat, într-un interviu acordat site-lui clubului, că nu a stat prea mult pe gânduri când a fost ofertat de către oficialii Ştiinţei.

„Sunt foarte fericit că sunt, din nou, aici! Negocierile au fost rapide, ca să zicem aşa. Trebuia să semnez marţi cu o altă echipă din Elveţia şi Craiova m-a sunat duminică dimineaţă. Totul a fost pe repede înainte. A fost o alegere uşoară pentru mine, pentru că am ales cu inima. Am găsit o atmosferă la fel de frumoasă. Sunt foarte bucuros că i-am regăsit pe Bancu, Mateiu şi ceilalţi cu care am mai jucat. Obiectivul personal este să-mi demonstrez cât de tare sunt la 31 de ani. Legat de echipă, cred că trebuie să creăm o mentalitate foarte bună. Trebuie să intrăm în fiecare meci cu gândul la victorie şi după ne putem gândi şi la lucrurile măreţe“, a spus Ivan Martic.

Acesta a vorbit puţin şi despre Sepsi Sfântu Gheorghe, adversara Universităţii de vineri, de la ora 21.30, de pe „Ion Oblemenco“, din prima etapă a Superligii: „Am văzut meciul lui Sepsi cu CFR şi cred că au o echipă foarte bună. Mă aştept la o partidă foarte grea. Atmosfera de pe stadion a fost fantastică mereu şi fiecare dintre noi trebuie să fie mândru că este acolo, în iarbă. Trebuie să ştii ce înseamnă acei suporteri şi ce înseamnă să joci pe acel stadion şi să dai totul pentru victorie“.

Citeşte şi: CCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS