11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

CCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

Conducătorii Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova pregătesc minuţios paşii premergători noului sezon competiţional. Managerul Lucian Pretorian a dezvăluit, pentru GdS, că patru dintre grupele Ştiinţei şi-au reluat pregătirile. Acesta a admis că vor avea loc şi unele modificări în privinţa antrenorilor.

„Grupele de juniori născuţi în 2007 (Bogdan Vrăjitoarea), 2006 (Bogdan Budescu) şi 2005 (Ştefan Florescu) au reluat astăzi pregătirile. Asta în timp ce echipa de 2008, antrenată de Nelu Petrişor, a dat startul încă de joi. Asta pentru că va participa în intervalul 18-21 iulie la un turneu în Bulgaria, alături de Ludogorets, Steaua Roşie Belgrad şi de campioana Macedoniei. La nivel de antrenori vor apărea unele schimbări, dar încă nu s-au semnat contractele şi de aceea nu vom detalia acum. Tot ce pot spune acum este că la 2008 nu mai este Florinel Luţă, ci Nelu Petrişor. Florinel Luţă va activa la o altă grupă mai mică, din cadrul clubului nostru“, a explicat Lucian Pretorian, pentru GdS Sport.

„Vom continua cu echipa a doua“

Săptămâna viitoare vor trece la treabă şi restul echipelor din cadrul CCJ al Universităţii Craiova, inclusiv echipa secundă.

„Echipa a doua va demara treaba pe 18 iulie, împreună cu restul academiei. La ‘satelit’ vor rămâne antrenori Corneliu Papură şi Dragoş Bon. Noutatea, ca să zic aşa, este că vom continua cu echipa a doua, asta în timp ce alte cluburi au renunţat ca urmare a apariţiei campionatului acela de Under 18 rezerve“, a spus managerul academiei Ştiinţei.

Citeşte şi: Jovan Markovic, anunțat la Steaua Roșie Belgrad. Oltenii neagă „mutarea“ și râd de suma vehiculată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS