7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUpdate / Ivan Martic a ajuns în cantonamentul Universităţii Craiova din Austria

Update / Ivan Martic a ajuns în cantonamentul Universităţii Craiova din Austria

Update: Ivan Martic tocmai a ajuns în cantonamentul Universităţii Craiova din Austria şi s-a alăturat echipei.

Universitatea Craiova continuă mişcările de trupe, chiar dacă perioada de cantonament din Austria este pe final. După ce şi-a asigurat defensiva prin aducerea lui Raul Silva, clubul alb-albastru a fost nevoit să caute întăriri şi în partea dreaptă odată cu plecarea lui Antoine Conte. Altfel zis, conform surselor GdS, în echipa Universităţii este aşteptat în orele următoare Ivan Martic, fundaşul elveţian care a mai evoluat în Bănie în perioada 2017-2020.

Fotbalistul născut la Uzwil a plecat de la Ştiinţa în plină pandemie, în aprilie 2020, după trei sezoane petrecute printre olteni. În august 2020, Martic a semnat cu FC Sion, acolo unde a bifat doar 18 partide, iar în ultimul sezon a evoluat doar la echipa a doua a elvețienilor. La prima sa aventură în Bănie, fundașul dreapta elvețian a îmbrăcat de 75 de ori tricoul alb-albastru, perioadă în care a marcat cinci goluri și a oferit șapte pase decisive.

În cariera sa, fundaşul de 31 de ani le-a mai reprezentat pe St. Gallen, FC Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia şi Rijeka.

Cîrţu confirmă transferul

Revenirea elvețianului în Bănie a fost confirmată de președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, care a anunțat că formația pe care o conduce urmărește și aducerea unui atacant de careu, pentru a se lupta cu Markovic și Koljic.

„Martic a venit acum la echipă, după ce a plecat Conte. A revenit, după 2-3 ani în care a fost în țara lui natală. Poate juca și fundaș central. Căutăm un atacant central, pentru a le crea concurenţă lui Markovic şi Koljic”, a precizat Sorin Cârțu, la PRO Arena.

Citeşte şi: Laszlo Balint: „Sunt câteva aspecte care m-au nemulțumit în meciul cu Heidenheim“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS