21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaszlo Balint: „Sunt câteva aspecte care m-au nemulțumit în meciul cu Heidenheim“

Laszlo Balint: „Sunt câteva aspecte care m-au nemulțumit în meciul cu Heidenheim“

Universitatea Craiova a dispus duminică de Heidenheim, scor 1-0, într-un amical, iar la finalul partidei, antrenorul formației din Bănie, Laszlo Balint, a mărturisit că nu este pe deplin mulțumit de ceea ce a prezentat pe teren echipa, dar a și explicat care este motivul acestui joc ceva mai slăbuț. De asemenea, Balint a vorbit și despre debutul în noul sezon al SuperLigii, cu Sepsi.

„Este o victorie în fața unui adversar agresiv, care a stat aproape de noi și care ne-a făcut în destule momente să suferim. Sunt și aspecte care m-au nemulțumit. Am construit lent, am avut o dinamică nu foarte mulțumitoare pe jucătorii fără minge, însă sunt și aspecte care își pot găsi explicație. Este o încărcătură atât fizică, cât și mentală. Totuși, e bine că nu am primit gol împotriva unui adversar dificil. Avem și un grafic al minutelor pentru toți jucătorii. Urmează un nou meci, dar mai avem câteva zile la dispoziție să ne revenim, pentru că am jucat pe o căldură mare, iar sportivii au resimțit-o. Obiectivul principal este să nu ieșim cu probleme medicale după jocuri“, a declarat Laszlo Balint.

„Important e să ne uităm la noi“

Universitatea Craiova debutează în noua ediţie a Superligii pe 15 iulie, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi OSK, iar Laszlo Balint a comentat debutul de sezon al echipei pe care a preluat-o în vara aceasta.

În campionat debutăm cu Sepsi, un adversar dificil, câștigătoarea Cupei. Sunt în formă și în această perioadă de pregătire, au avut rezultate bune împotriva unor adversari puternici, dar important este să ne uităm la noi. Trebuie ca la ora primului meci să fim pregătiți, astfel încât să fie posibilă o victorie încă din prima etapă“, a mai punctat antrenorul Ştiinţei.

Ivan: „Bine că am și câștigat acest meci“

Marcatorul Științei din meciul cu formația germană, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victorie și este montat să facă un meci bun cu Sepsi, în prima etapă din campionat.

„A fost un meci dificil, a fost final de săptămână pentru noi și s-a văzut oboseala din teren. Ei au avut mai mult mingea, s-a văzut asta, dar contează că ne-am apărat bine și că am și câștigat acest meci. Contează fiecare gol, pentru că îmi doresc să ajut echipa cum se poate. Pregătirile sunt mereu grele, două antrenamente pe zi și facem tot ce putem pentru a porni bine în campionat. Avem un meci foarte greu în prima etapă, mai ales că știm ce am pățit cu ei anul trecut. Este timpul să jucăm bine și să câștigăm cu ei“, a spus și Andrei Ivan.

Citește și: „U“ Craiova – Heidenheim 1-0 final! Serie excelentă pentru alb-albaştri în amicale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS