10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Heidenheim 1-0 final! Serie excelentă pentru alb-albaştri în amicale

„U“ Craiova – Heidenheim 1-0 final! Serie excelentă pentru alb-albaştri în amicale

Universitatea Craiova se mişcă mai mult decât bine în meciurile amicale! Formaţia alb-albastră a învins, duminică, divizionara secundă din Germania, FC Heidenheim, scor 1-0, în cel de-al treilea joc de pregătire din această vară. Unicul gol al meciului a fost reuşit de către Andrei Ivan, din penalti, pe finalul reprizei (45+2).

Duelul dintre cele două formaţii a fost echilibrat pe toată perioada celor 90 de minute, dar Ştiinţa a avut un atu şi în acest joc. Câţiva suporteri stabiliţi în Austria au făcut deplasarea la Wattens, acolo unde s-a susţinut partida, pentru a-i susţine pe jucătorii lui Balint. Finalul primei părţi a adus cea mai importantă fază a meciului şi anume golul înscris de Ivan. Acesta a transformat cu precizie o lovitură de pedeapsă şi şi-a adus echipa în avantaj.

La pauză şi pe parcursul reprizei secunde s-au făcut mai multe schimbări, i-am văzut la treabă şi pe majoritatea de pe banca de rezerve. Chiar dacă ocazii au mai fost de ambele părţi, tabela nu s-a mai modificat până la final, iar Universitatea Craiova a bifat cel de-al doilea succes din trei jocuri disputate până în prezent.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățână, Papp, Screciu, Vătejelu – Mateiu, Crețu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljoc. Antrenor: Laszlo Balint.
Rezerve: Rusu, Bancu, Găman, Nețoiu, Sala, Nistor, Vână, Benga, Câmpanu, Vlăsceanu, Danciu, Brășlăfeanu, Roguljic

FC Heidenheim: Muller – Busch, Schoppner, Siersleben, Mainka – Schimmer, Kleindienst – Kother, Theuerkauf, Maloney – Beste. Antrenor: Frank Schmidt.

Reamintim că Universitatea Craiova a mai bifat până acum, în cantonamentul din Austria, o victorie cu Arminia Bielefeld, scor 4-1, și un egal cu Qarabag, campioana Azerbaidjanului, scor 1-1. Miercuri, 6 iulie, alb-albaştrii vor susţine un al patrulea joc de pregătire în compania formaţiei Al-Duhail (Qatar).

Citeşte şi: „U“ Craiova – Sepsi, în prima etapă a sezonului 2022/2023. Vezi programul Superligii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS