6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJean Vlădoiu, despre „transferul“ lui Nistor la FC Argeș: „Nu am discutat cu nimeni!“ | Exclusiv

Jean Vlădoiu, despre „transferul“ lui Nistor la FC Argeș: „Nu am discutat cu nimeni!“ | Exclusiv

Presa centrală a aruncat pe piață o informație interesantă, dar, din câte se pare, nedocumentată.

„Dan Nistor (34 ani) lasă Universitatea Craiova. Mijlocașul s-a înțeles cu șefii de la Pitești și va semna și el, la fel ca Marius Constantin“, a notat Antena Sport.

Jean Vlădoiu: „Eu și Prepeliță nu am discutat cu nimeni despre Nistor“

Contactat de Gazeta de Sud, managerul formației FC Argeș, Jean Vlădoiu a negat interesul clubului piteștean pentru Dan Nistor. Fostul internațional a menționat că în iarna trecută s-au purtat tratative cu cei de la Universitatea Craiova pentru Nistor și a punctat că acum lotul piteștenilor este complet.

„Eu și Andrei (Prepeliță – n.r.) l-am dorit în iarnă foarte tare și nu a fost posibil transferul. Acum am adus, avem cinci-șase mijlocași în momentul ăsta. Cu mine nu a discutat nimeni despre Nistor. Numai dacă o fi discutat domnul primar (Cristian Gentea – n.r.) ceva, dar eu cred că mă anunțau. Nu știu dacă este posibil, pentru că eu și cu Andrei Prepeliță nu știm nimic. Noi ne-am văzut miercuri cu dânsul și nu ne-a zis nimic despre Nistor“, a declarat Jean Vlădoiu, pentru GdS.

„Nu mi-ar părea rău să ne facă un cadou“

„Pentru noi, pentru fotbalul românesc, Dan Nistor este un jucător foarte valoros, dar, repet, noi am făcut deja contracte cu șase mijlocași. Și așa avem mulți… Păcat, pentru că Dan Nistor este un jucător foarte interesant. Cu certitudine vă spun, eu și antrenorul principal nu am discutat cu nimeni despre Nistor să vină la Pitești. Acum sunt plecat la un eveniment, la Bistrița, și mă întorc mâine și atunci o să mă văd și cu domnul Gentea, dar cu siguranță m-ar fi sunat dacă rezolva ceva. Doar dânsul ar fi putut să decidă peste mine, și peste Andrei Prepeliță, să aducă vreun jucător. Nu a făcut până acum așa ceva, într-un an și jumătate de când sunt eu la Pitești. Dar nici nu mi-ar părea rău, să ne facă vreo surpriză în privința lui Nistor, să ne facă un cadou“, a adăugat Jean Vlădoiu.

„Suntem obligați să prindem play-off-ul“

Oficialul piteștean s-a declarat încântat de transferurile făcute în această vară și a punctat că obiectivul este accederea în play-off și un loc cât mai bun.

„Am adus jucători de calitate în această vară. Acum, știi cum e? Și PSG a adus jucători de top, dar nu garantează nimeni că poți să-i ‘ansamblezi’ repede în echipă și să formezi un grup. La noi, la Pitești, reacțiile au fost pozitive după cantonamentul din Austria. Suntem obligați să prindem play-off-ul, ne batem acolo. Vă urez și vouă, celor de la Craiova, baftă multă și să aveți numai realizări, cu ambele echipe, că meritați“, a încheiat Jean Vlădoiu.

FC Argeș i-a cooptat în această vară pe portarul Cătălin Straton și jucătorii de câmp Julio Donisa, Dorian Bertrand, Marius Constantin, Fabio Vianna, Antonio Jakolis, Mike Cestor, Enzo Celestine, Toni Njike și Bryan Alceus.

Citește și: „U“ Craiova – Sepsi, în prima etapă a sezonului 2022/2023. Vezi programul Superligii!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS