26.8 C
Craiova
duminică, 7 august, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalLaszlo Balint și-a dres glasul: „Avem nevoie de întăriri“. Vezi ce spune despre dubla cu FK Vllaznia!

Laszlo Balint și-a dres glasul: „Avem nevoie de întăriri“. Vezi ce spune despre dubla cu FK Vllaznia!

Universitatea Craiova a plecat astăzi în cantonamentul din Austria. Antrenorul Laszlo Balint a fost chestionat de presa centrală pe Aeroportul „Henri Coandă“ din Otopeni despre tragerea la sorți de astăzi, de la Nyon. Știința va juca în turul 2 preliminar al Conference League cu formația albaneză FK Vllaznia, manșa tur fiind programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul pe 28 iulie, în Bănie.

„A fost o perioadă destul de aglomerată și de intensă. Mă bucur că primele reacții din partea băieților sunt pozitive. Am găsit un grup dornic de muncă, dornic de performanță. Categoric, avem nevoie de întăriri! S-a discutat acest lucru, am avut anumite contacte inițiale. Avem și participarea în Conference, unde sperăm să avem un parcurs cât mai lung. E normal, orice jucător de valoare e binevenit și se lucrează intens.

La prima vedere, Vllaznia pare un adversar accesibil, dar să nu uităm particularitatea fotbalului albanez. Au un fotbal axat mult pe acel spirit de determinare, un fotbal agresiv. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Ovidiu Bic, al treilea plecat!

Prioritar pentru noi în acest moment este să facem o pregătire cât se poate de bună, apoi vom avea debutul în Liga 1. Nu vreau să ne concentrăm la ce a fost. Experiența cu Laci a fost neplăcută pentru fotbalul românesc, în general. Dar vrem să ne raportăm la moment, să vedem mai buni și să ne atingem obiectivele.

Tragerea la sorți pentru echipele românești în Conference League pare accesibilă. Dar fotbalul este imprevizibil, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate orice detaliu.

Vrem să avem un parcurs cât mai lung în Conference League, iar în campionat lucrurile sunt clare. Trebuie să ne luptăm pentru trofeu. Sunt lucruri pe care cred că rezultatele le vor tempera. Îmi doresc ca suporterii să aibă încredere în ceea ce facem. Am venit aici dornic să muncesc. Trebuie să credem că putem face lucruri importante”, a spus Laszlo Balint.

Citește și: Sorin Cârţu nu se teme de KF Vllaznia: „Trebuie să ne luăm revanșa în Albania!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS