4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalLaurențiu Reghecampf: „N-am avut niciodată discuții în contradictoriu cu Mihai Rotaru“

Laurențiu Reghecampf: „N-am avut niciodată discuții în contradictoriu cu Mihai Rotaru“

Laurențiu Reghecampf a pus punct colaborării cu Universitatea Craiova la solicitarea conducerii oltene. Tehnicianul de 46 de ani a ținut să mulțumească publicului, cât și jucătorilor.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză (de reziliere, în valoare de 300.000 de euro – n.r.). Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile“, a spus Reghecampf, la Orange Sport.

„Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova. Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite“, a completat tehnicianul, care este dorit la FCSB.

„Nu mi-a reproșat nimeni nimic“

Laurențiu Reghecampf a bătut monedă pe incompatibilitate, dar a punctat că și problemele de lot au contat în ratarea obiectivelor.

„Când ai ca obiectiv să câștigi un trofeu și nu reușești s-o faci mereu vor exista discuții. Eu nu vreau să fiu subiectiv, vreau să fiu corect. Le-am spus același lucru și conducătorilor în ședința pe care am avut-o. Antrenorul este cel care plătește, da. Dacă eram puțin mai bine pregătiți, dacă aveam o arie mai largă de jucători la dispoziție, cred că puteam trece cu bine peste acele meciuri.

Vreau să înțelegeți că totul a mers într-o direcție normală la Craiova. Am încercat să-mi fac meseria cât am putut de bine. Nu mi-a reproșat nimeni nimic, dar la un moment dat au intervenit niște chestii. Eu mergeam în stânga, iar ei, cei din conducere, mergeau în dreapta. Așa că am ajuns la concluzia că mai bine ar fi să ne despărțim. Făcuserăm și programul de cantonament, programul de antrenamente, făcuserăm totul. Eu și Mihai Rotaru n-am avut niciodată discuții în contradictoriu“, a explicat Reghe.

Laurențiu Reghecampf a fost instalat pe banca tehnică a Universității Craiova în luna iulie a anului trecut. A adunat 25 de victorii, 7 remize și 12 înfrângeri alături de alb-albaștri.

Citește și: Laszlo Balint, favorit să o preia pe Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS