13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalA început curățenia și la Farul Constanța! „Marinarii“ au anunțat programul de pregătire

A început curățenia și la Farul Constanța! „Marinarii“ au anunțat programul de pregătire

Portarul Laurenţiu Brănescu şi mijlocaşul Florin Purece nu vor mai continua la Farul Constanţa, a anunțat, astăzi, clubul de la malul Mării.

Brănescu (28 ani) nu a jucat niciun minut în acest sezon, fiind rezerva lui Marian Aioani.

Purece (30 ani) a adunat 27 de meciuri în ultimul sezon al Ligii 1 și a marcat un gol pentru Farul.

La capitolul sosiri, Farul a anunţat încă de luna trecută primele transferuri pentru noul sezon. Echipa antrenată de Gică Hagi a semnat contracte valabile pe următorii trei ani cu belgianul Ayrton Mboko şi francezul Jeremy Corinus. Cei doi fundaşi au evoluat în stagiunea trecută la Academica Clinceni.

Cantonament la Poiana Brașov

Farul a anunţat că va demara pregătirile pentru noul sezon pe 15 iunie, când e programată reunirea lotului. O zi mai târziu va fi efectuată vizita medicală, abia apoi se va consuma primul antrenament. „Marinarii“ vor rămâne până pe 26 iunie la Baza Sportivă a „Academiei Hagi“. În intervalul 26 iunie – 6 iulie, pregătirea se va derula la Poiana Braşov. Acolo vor disputa şi patru sau cinci partide amicale în compania unor adversari care vor fi anunţaţi ulterior.

Înaintea startului în noua ediţie, programat pe 16 iulie, Farul va disputa un ultim joc de pregătire, cel mai probabil împotriva unei formaţii puternice din străinătate.

Citește și: Cristian Chivu a câştigat titlul în Italia cu Inter Primavera

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS