30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu pregăteşte raportul pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârțu pregăteşte raportul pentru Mihai Rotaru

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a fost devastat după ratarea calificării în finala Cupei României. Conducătorul Ştiinţei a afirmat că ştie ce a condus la ratarea obiectivelor de până acum, dar că raportul său îl va vedea doar finanţatorul Mihai Rotaru.

„Suntem obligați să ne supunem barajului pentru a ne îndeplini obiectivul de a juca în cupele europene (în Conference League – n.r.). Nu e un regulament, ci o decizie luată așa… Nu avem ce să facem… Am fost la mâna noastră la toate obiectivele, dar le-am ratat. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost o dezamăgire maximă. Eu am o explicație, dar nu… Eu vorbesc cu domnul Rotaru, iar explicațiile mele sunt pertinente și susținute de niște argumente. Trebuie să analizăm tot ce s-a întâmplat”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Despre gestul lui Bancu: „Aș fi vrut să îl fi imitat pe Zidane cu golul“

Cât despre gestul reprobabil al lui Nicușor Bancu din partida cu Sepsi, când l-a lovit pe Ashkovski cu capul în piept, pe modelul Zidane, Sorin Cârţu a spus:

„Ceea ce a făcut… Nu ne așteptam din partea lui, pentru că este un băiat liniștit și nu prea ai ce să îi reproșezi. Atitudinea lui ne-a surprins pe toți. Aș fi vrut să îl fi imitat pe Zidanne cu golul. A fost un gest de frustrare, a fost frustrat, mai ales că la momentul ăla eram conduși. Se simțea pericolul de a pierde posibilitatea de a juca finala. Era și faptul că la gol a fost depășit de Ştefănescu… Nu am discutat cu el, dar încerc să înțeleg din atitudinea lui. L-am văzut așa… Nici nu a mai așteptat deciziile arbitrului. E o frustrare, s-a simțit neputincios”, a mai declarat Cârțu.

Citeşte şi: Mihai Rotaru, decis să schimbe faţa echipei: „Trebuie să facem calculele“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Se ridică fundaţiile chioşcurilor de la Rotonda, după articolul...

După materialul din Gazeta de Sud referitor la fundaţiile...

ȘTIRI GdS