10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu pregăteşte raportul pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârțu pregăteşte raportul pentru Mihai Rotaru

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a fost devastat după ratarea calificării în finala Cupei României. Conducătorul Ştiinţei a afirmat că ştie ce a condus la ratarea obiectivelor de până acum, dar că raportul său îl va vedea doar finanţatorul Mihai Rotaru.

„Suntem obligați să ne supunem barajului pentru a ne îndeplini obiectivul de a juca în cupele europene (în Conference League – n.r.). Nu e un regulament, ci o decizie luată așa… Nu avem ce să facem… Am fost la mâna noastră la toate obiectivele, dar le-am ratat. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost o dezamăgire maximă. Eu am o explicație, dar nu… Eu vorbesc cu domnul Rotaru, iar explicațiile mele sunt pertinente și susținute de niște argumente. Trebuie să analizăm tot ce s-a întâmplat”, a declarat Sorin Cârțu, la Pro Arena.

Despre gestul lui Bancu: „Aș fi vrut să îl fi imitat pe Zidane cu golul“

Cât despre gestul reprobabil al lui Nicușor Bancu din partida cu Sepsi, când l-a lovit pe Ashkovski cu capul în piept, pe modelul Zidane, Sorin Cârţu a spus:

„Ceea ce a făcut… Nu ne așteptam din partea lui, pentru că este un băiat liniștit și nu prea ai ce să îi reproșezi. Atitudinea lui ne-a surprins pe toți. Aș fi vrut să îl fi imitat pe Zidanne cu golul. A fost un gest de frustrare, a fost frustrat, mai ales că la momentul ăla eram conduși. Se simțea pericolul de a pierde posibilitatea de a juca finala. Era și faptul că la gol a fost depășit de Ştefănescu… Nu am discutat cu el, dar încerc să înțeleg din atitudinea lui. L-am văzut așa… Nici nu a mai așteptat deciziile arbitrului. E o frustrare, s-a simțit neputincios”, a mai declarat Cârțu.

Citeşte şi: Mihai Rotaru, decis să schimbe faţa echipei: „Trebuie să facem calculele“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS