17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Sepsi - „U“ Craiova 2-1! Așteptari mari, prestație modestă

Cupa României / Sepsi – „U“ Craiova 2-1! Așteptari mari, prestație modestă

Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, partida susținută miercuri seară, la Sf. Gheorghe, în fața formației Sepsi, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Oltenii nu au început prea bine meciul și au fost presați în primele 20 de minute. Covăsnenii au deschis și scorul, prin Ștefănescu. Acesta a reluat de la 2 metri o pasă venită de la Bărbuț, care i-a „pierdut“ pe drum pe Screciu și Bic (’14, 1-0).

Alb-albaștrii reechilibrat apoi jocul și și-au creat ocazii de gol prin Marovic, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-0.

Bărbuț ne-a creat mari probleme

La reluare, Reghecampf a operat câteva modificări și acestea au dat roade, pentru că jocul Științei s-a „înviorat“.

„Leii“ au restabilit egalitatea în urma unui penalti executat cu precizie de Andrei Ivan, dictat după un fault al lui Dumitrescu asupra lui Gustavo (’55, 1-1).

După acest gol s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porți. Deși meciul părea să se îndrepte spre o remiză, o greșeală colectivă a defensivei craiovene a fost taxată de covăsneni. A fost un contraatac în viteză, cu o pasă din stânga pentru Golofca, iar acesta a șutat de la 14 metri la colțul din stnga al porții (’87, 2-1).

Statistica meciului:

Statistică oferită de flashscore.ro

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, N. Păun, Vașvari (’73, Aganovic), Ștefănescu (’90+3, Tincu) – Tudorie, Golofca. Antrenor: Cristiano Bergodi.

„U“ Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu (’79, Cîmpanu), Bancu – Crețu, Roguljic (’46, Gustavo), Bic (’46, Nistor) – Baiaram (’60, Găman), Markovic (’60, Koljic), Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: Ștefaănescu ’56, Dumitrescu ’90+1 / Vătăjelu ’68, Screciu ’75, Bancu ’79, Ivan ’90, Gustavo ’90+2.

Au arbitrat: Radu Petrescu – Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu; Iulian Dima.

Manșa secundă a semifinalei se va juca în Bănie, pe 11 mai, FRF urmând să anunțe curând toate datele.

În cealaltă primă întâlnire din semifinale, FC Voluntari s-a impus pe teren propriu, cu 2-0, în fața echipei FC Argeș.

Următoarea partidă a Universității Craiova va avea loc luni, 25 aprilie, de la ora 18.00, la Pitești, în fața formației FC Argeș. Această dispută va conta pentru etapa 6, prima din returul play-off-ului Ligii 1.

Citește și: Premier League / Liverpool a surclasat-o pe Manchester United în derbi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS