10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalThomas Tuchel şi-a cam luat gândul de la semifinalele Ligii Campionilor

Thomas Tuchel şi-a cam luat gândul de la semifinalele Ligii Campionilor

Antrenorul formaţiei Chelsea Londra, Thomas Tuchel, a fost foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat miercuri seară, 1-3 cu Real Madrid, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Întrebat ce şanse mai sunt pentru Chelsea în privinţa calificării, tehnicianul german nu s-a arătat prea optimist.

„În acest moment, nu! Trebuie să ne regăsim nivelul. De la pauza internaţională nu ştiu ce s-a întâmplat. Prima repriză a fost o repetare a celei de-a doua împotriva formaţiei Brentford (n.r. meci pierdut cu 1-4), dar acum am fost în sferturile Ligii Campionilor. Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie. Deocamdată trebuie să ne gândim la meciul cu Southampton de sâmbătă, nu la returul de pe ‘Bernabeu’, pentru că altfel nu vom lua niciun punct. Nu prea am o explicaţie (n.r. – despre aceste două înfrângeri consecutive). Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri. Dacă nu ne punem repede pe picioare, nu vom câştiga la Southampton şi nu vom avea nicio şansă la returul cu Real“, a declarat Thomas Tuchel.

Real Madrid s-a impus în fața lui Chelsea, scor 3-1, pe „Stamford Brigde“, la finalul unui meci în care Karim Benzema a reușit un hat-trick.
Returul de pe „Santiago Bernabeu“, dintre Real Madrid și Chelsea, va avea loc pe 12 aprilie.

Citeşte şi: Carlo Ancelotti, despre Karim Benzema: „În fiecare zi este mai bun, ca un vin“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS