3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari – „U“ Craiova 3-1 / Ei - cu Nemec, noi - cu Screciu... Uite așa ni s-a dus meciu'!

FC Voluntari – „U“ Craiova 3-1 / Ei – cu Nemec, noi – cu Screciu… Uite așa ni s-a dus meciu’!

Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 1-3, partida susținută vineri seară, pe stadionul „Anghel Iordănescu“, în fața echipei FC Voluntari. Disputa a contat pentru etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1.

Meciul a început prost, practic de la 1-0. A fost o minge pierdută ușor de Conte, urmată de o centrare de pe dreapta a lui Ricardinho în fața porții pentru Nemec, la care Screciu a intervenit greșit, reluând în propria poartă (‘7, 1-0).

Până la pauză s-a căutat egalarea, dar, din păcate, de consemnat a fost doar un șut al lui Bancu (’40). Atacul Științei a fost inexistent!

Gustavo a ajuns la 10 goluri în acest sezon

La reluare, Mirko Pigliacelli a fost salvator la un contraatac, în fața lui Lopes (’51).

Răspusul alb-albaștrilor a venit la 11 minute distanță, când Gustavo a șutat puternic, de la 17 metri, dar portarul a respins (’62).

Egalarea a venit după o acțiune inițiată de Baiaram, continuată de Ivan cu o pasă în fața porții, la 7 metri, unde a apărut Gustavo și a reluat imparabil (’64, 1-1).

Totul părea să intre pe făgașul normal, dar egalitatea nu a rezistat prea mult. Budescu a centrat de pe dreapta, Pigliacelli a respins prost, până în piciorul lui Ricardinho, care a reluat cu dificultate printre jucătorii craioveni (’67, 2-1).

Screciu a comis-o a doua oară!

Eforturile elevilor lui Reghecampf de a reveni în joc au fost diminuate de Vladimir Screciu, care a comis o a doua eroare decisivă. A greșit o pasă pe stânga și i-a pus pe ilfoveni pe contraatac, Lopes i-a pasat lui Nemec în mijlocul careului, iar acesta a trimis pe lângă Pigliacelli (’73).

Elvir Koljic și-a făcut simțită prezența abia în minutul 76, când a reluat puternic, cu capul, o centrare venită de la Gustavo, dar Mihai Popa a respins extraordinar.

Fluierul de final a anunțat o nouă serie de 7 victorii consecutive întreruptă de un joc modest.

Statistica jocului:

FC Voluntari: Mihai Popa – Denis Ciobotariu, Sidoine Meleke, Igor Armaș (’85, Lorand Fulop), Alex Vlad (’82, Marius Briceag) – Ricardinho (’88, Cristi Costin), Lukas Droppa – Vadim Rață, Constantin Budescu (’88, George Merloi), Marcelo Lopes – Adam Nemec (’85, Helder Tavares).
Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Universitatea Craiova: Mirko Pigliacelli – Antoine Conte (’38, Ștefan Vlădoiu), Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu – George Cîmpanu (’46, Ștefan Baiaram), Alexandru Crețu (’46, Dan Nistor), Alexandru Mateiu (’46, Ovidiu Bic) – Gustavo Vagenin, Jovan Markovic (’57, Elvir Koljic), Andrei Ivan.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: Rață ’24, Ricardinho ’58, Budescu ’69 / Bancu ’36, Bic ’66.
Au arbitrat: Marian Barbu – Valentin Avram, Ciprian Danșa; Cătălin Popa.
Observatori: Eduard Alexandru (LPF), Augustus Constantin (CCA).

În runda viitoare, Universitatea Craiova va evolua pe terenul celor de la FCSB. La rândul său, FC Voluntari va evolua tot acasă, împotriva formației Farul Constanța.

Liga 1, play-off – etapa 2:

Vineri, 18 martie:
FC Voluntari – „U“ Craiova 1-3

Sâmbătă, 19 martie:
ora 20.30: Farul Constanța – CFR Cluj

Duminică, 20 martie:
ora 19.00: FC Argeş – FCSB

Clasament:

Liga 1, play-out – etapa 2

Vineri, 18 martie:
FC Botoșani – UTA Arad 1-0

Sâmbătă, 19 martie:
ora 12.30: Gaz Metan Mediaş – FCU Craiova
ora 15.00: Academica Clinceni – Rapid

Duminică, 20 martie:
ora 16.00: Dinamo – Sepsi

Luni, 21 martie:
ora 20.30: CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Clasament:

Clasamente oferite de flashscore.ro

Citește și: Liga 3 / Universitatea II Craiova a remizat cu Flacăra Horezu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS