18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo – „U“ Craiova 1-6 / Reghecampf: „Felicitări băieților!“

Dinamo – „U“ Craiova 1-6 / Reghecampf: „Felicitări băieților!“

Victoria la scor înregistrată de Universitatea Craiova pe terenul echipei Dinamo nu l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să fie euforic. Antrenorul Științei și-a felicitat elevii, dar a rămas concentrat asupra viitoarelor misiuni.

„Felicitări baietilor. S-au jucat cu ocaziile, dar au ieşit bine. Toţi au marcat, dar eu mă bucur pentru cele trei puncte. Urmează meci greu cu Craiova. Şi ceilalţi vin după meciuri bune. Va fi spectacol pe stadion, sunt multe orgolii. Trebuie sa ne pregătim şi să uităm rezultatul. Dinamo este Dinamo şi aşa va fi chiar dacă trec printr-o situaţie grea. Sigur işi va revenii“, a comentat Reghe.

Pus să comenteze reacția lui Atanas Trică (17 ani) după gol, când a alergat plângând spre el, Reghecampf a spus:„Trică e un copil de la academia noastră. De fiecare dată când am posibilitate îi folosesc (pe juniori – n.r.). Bineînţeles că dacă avem un meci mai greu nu pot sa apelez la ei pentru că nu sunt copţi. Fac eforturi mari, pentru că se antrenează cot la cot cu oamenii mari. Nu mi-a zis nimic, a izbucnit în plâns şi mi-au dat şi mie lacrimile. Este ca şi copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe. Încet, încet sper să îmi revină şi jucătorii accidentaţi. Aduce linişte victoria de azi doar pentru 2-3 zile. Trebuie concentrare, seriozitate“.

Citește și: Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 / „Leii“ au făcut prăpăd în fieful „câinilor“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS