11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova

Oficialii clubului Dinamo au anunţat astăzi că se pun în vânzare biletele pentru jocul cu Universitatea Craiova, din etapa 25 a Ligii 1. Duelul va avea loc joi, 10 februarie, de la ora 19.55. „Câinii“ au „scăpat“ în comunicatul postat pe pagina de Facebook şi o ironie la adresa rivalilor din Bănie.

„Ne apropiem de meciul cu Craiova nouă, în etapa a 25-a din această ediție de campionat, programat joi, 10 februarie, la ora 19:55, pe stadionul Dinamo.
Indiferent de locul ocupat în clasament sau de anul înființării, duelurile cu echipele din Oltenia au fost mereu în centrul atenției, cu peluze pline și fotbal de legendă.
Nu cedăm! Trebuie să rezistăm dacă vrem să existăm!“
, se arată în comunicatul postat de „câini“.

Peluza Nord: „Hai în Gaură“

Tot astăzi, Peluza Nord a făcut anunţul de deplasare în „Groapă“, căruia i-au dat titlul „Hai în ‘Gaură’“, ironizând stadionul „Dinamo“.

„Hai la meci, oltene, că ăstea sunt deplasările care contează!“, punctează fanii Ştiinţei pe pagina de Facebook a Peluzei Nord.

Până atunci, Dinamo mai are un test important de susţinut, urmând să o întâlnească astăzi, de la ora 19.55, în Moldova, pe FC Botoşani.

Citeşte şi: Alexandru Băluţă, „dublă“ pentru Academia Puskas la Mezokovesd

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS