8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCSB – FCU 2-2 / Trupa lui Napoli a fost la un pas să dea lovitura pe Arena Națională

FCSB – FCU 2-2 / Trupa lui Napoli a fost la un pas să dea lovitura pe Arena Națională

FCU Craiova a reușit să surprindă în partida susținută duminică seară, pe Arena Națională, contra FCSB-ului. Trupa lui Nicolo Napoli a fost la un pas să pedepsească aroganța gazdelor, conducând de două ori pe tabela de marcaj. Tabela a „înghețat“ la scorul de 2-2, la capătul unui joc în care ambele formații au evoluat cu multă determinare și au făcut mare risipă de efort.

Elevii lui Nicolo Napoli au deschis scorul în urma unui contraatac. Van Durmen i-a „furat“ mingea lui Crețu, i-a pasat lui Bauza, iar acesta a trimis în mijlocul careului, de unde Claudiu Bălan a trimis pe lângă Vlad (’42, 0-1). Bălan a ajuns la 6 goluri în acest sezon.

Gazdele au egalat în repriza secundă. A fost o pasă excelentă a lui Octavian Popescu pentru Răzvan Oaidă, iar acesta a șutat puternic de la 7 metri și l-a învins pe Robert Popa (’66, 1-1).

Craiovenii au revenit în avantaj în minutul 76, când Baeten a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri, profitând și de somnolența afișată de Vlad (1-2).

Rezultatul final l-a stabilit Claudiu Keșeru, care a transformat un penalti dictat după un fault comis de Sidibe asupra lui Ianis Stoica (’90+2, 2-2).

Statistica jocului:

FCSB: Vlad – V. Crețu (’61, Keșeru), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Șut (’46, I. Stoica), Oaidă – Cordea (’80, Dumiter), Coman (’46, V. Gheorghe), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.

FCU: R. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Achim (’76, Marquet) – Baeten, Bauza (’69, Sidibe), Van Durmen – Cl. Bălan (’86, Compagno). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonașe galbene: Șut ’37, Cristea ’73, ’90+5, Oaidă ’75 / Huyghebaert ’61, Achim ’70, Negru ’71.

Cartonaș roșu: Iulian Cristea ’90+5.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Marius Badea; Lucian Rusandu.

Observatori: Alexandru Deaconu (CCA), Marin Petrache (LPF).

În etapa viitoare, FCU va juca la Craiova împotriva formației FC Botoșani. Meciul va avea loc joi, 10 februarie, de la ora 17.00.

La rândul său, FCSB va evolua în Ilfov împotriva Academicii Clinceni. Disputa este programată miercuri, 9 februarie, de la ora 19.55.

Clasament oferit de flashscore.ro

Liga 1, etapa 24:

Vineri, 4 februarie:
CS Mioveni – FC Voluntari 0-0
Gaz Metan Mediaş – Rapid 1-1

Sâmbătă, 5 februarie:
UTA Arad – Sepsi 1-0
Farul – Chindia Târgoviște 0-1
„U“ Craiova – CFR Cluj 1-1

Duminică, 6 februarie:
FC Argeş – Academica Clinceni 1-0
FCSB – FCU Craiova 2-2

Luni, 7 februarie:
ora 19.55: FC Botoșani – Dinamo

Citește și: FC Argeș – Clinceni 1-0 / Victorie obținută cu „forcepsul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS