9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Rapid / Mihai Iosif: „Suntem pregătiţi să jucăm!“

„U“ Craiova – Rapid / Mihai Iosif: „Suntem pregătiţi să jucăm!“

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Mihai Iosif, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este pregătită să joace partida de sâmbătă, cu Universitatea Craiova. „Miţă“ a mai spus că nu se va opune dacă LPF va decide în ultimul moment amânarea disputei, din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu Covid-19 din lotul oltenilor.

„Mâine plecăm spre Craiova. Nu avem de ce să avem emoţii. Dacă se amână meciul ne vom întoarce. Nu hotărăsc eu dacă se amână sau nu. Noi suntem pregătiţi să jucăm. Dacă se va amâna, noi nu ne vom opune“, a declarat tehnicianul giuleştenilor, citat de Agerpres.

„Sunt mulţumit de lot“

Mihai Iosif s-a arătat mulţumit de transferurile jucătorilor Răzvan Onea, Matias Perez Acuna, Mattias Kait şi Jakub Vojtus din pauza competiţională. El a explicat că avea nevoie de dubluri pe posturi, deoarece în toate meciurile pe care formaţia sa le-a pierdut în actualul sezon a avut jucători absenţi din diverse motive.

„Sunt mulţumit de lot. În primul rând pentru că în meciurile pe care le-am pierdut nu am avut niciodată echipa completă. Mereu am avut probleme de lot în acele partide, fie cu accidentările, fie cu suspendările. De aceea sunt mulţumit de transferuri. Sper ca jucătorii noi să îşi facă treaba cât mai bine. În momentul ăsta cred că avem un lot numeric şi valoric destul de echilibrat“, a afirmat tehnicianul, precizând că momentan nu va pleca niciun jucător din lot.

„Fiecare echipă a avut propria strategie în această pauză competiţională. Poate alte cluburi nu au avut nevoie de mutări. Dar nu m-a surprins faptul că nu prea au fost transferuri, pentru că a fost o pauză competiţională mai ciudată. Adică pe 20 decembrie s-a terminat campionatul şi pe 4-5 ne-am reunit“, a adăugat antrenorul.

„Sper să intrăm pe Giuleşti într-o lună“

Mihai Iosif este încrezător că Rapid va juca pe noul Stadion Giuleşti peste 3-4 săptămâni.

„O să jucăm pe noul stadion atunci când ne vor lăsa. Eu cred că peste trei săptămâni vom putea… Sper să intrăm pe Giuleşti într-o lună. Din punctul meu de vedere, dacă mâine ne primesc, mâine aş vrea să jucăm acolo“, a punctat Mihai Iosif.

Clasament oferit de flashscore.ro

Liga 1, etapa 22:

Vineri, 21 ianuarie:
ora 20.00: FC Argeş – Dinamo

Sâmbătă, 22 ianuarie:
ora 14.30: Chindia Târgoviște – FC Voluntari
ora 20.00: Universitatea Craiova – Rapid

Duminică, 23 ianuarie:
ora 14.30: CS Mioveni – Academica Clinceni
ora 17.00: UTA Arad – Gaz Metan Mediaş
ora 20.00: FCSB – CFR Cluj

Luni, 24 ianuarie:
ora 17.30: FC Botoșani – Sepsi
ora 20.00: Farul – FCU Craiova

Citeşte şi: Liga 1 / Sorin Cârțu, despre venirea lui Marian Copilu: „Nu suntem în concurență!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS