13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMessi a zis pas Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile CM 2022

Messi a zis pas Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile CM 2022

Starul Lionel Messi nu se va alătura la finele acestei luni selecţionatei Argentinei, în vederea meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal 2022, informează L’Equipe, citată de Agerpres.

Federaţia argentiniană de fotbal şi-a dat acordul ca Messi să rămână la Paris pentru a se reface după infectarea sa cu Covid-19. Cotidianul francez a subliniat că aceasta a fost dorinţa jucătorului, dar şi a clubului său, Paris Saint-Germain.

Selecţionata Argentinei şi-a asigurat deja calificarea la CM 2022. „Pumele“ urmează să înfrunte reprezentativa statului Chile, pe 28 ianuarie, iar apoi va juca împotriva Columbiei, pe 2 februarie.

Recuperarea post Covid a lui Messi e anevoioasă

Messi, care a câştigat în 2021 al şaptelea său Balon de Aur, a contractat virusul în timpul vacanţei de iarnă pe care a petrecut-o în ţara sa natală. După revenirea în Franţa, pe 5 ianuarie, el a fost testat negativ. A început antrenamentele individuale la baza sportivă a lui PSG, dar nu a fost suficient recuperat pentru a juca în meciurile oficiale.

Luna viitoare, Paris Saint-Germain urmează să înfrunte echipa spaniolă Real Madrid în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Francezii speră să se bazeze pe Lionel Messi în cea mai bună formă a sa.

Citeşte şi: Universitatea Craiova confirmă numirea lui Marian Copilu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS