5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGata, s-a săturat! Eden Hazard vrea să plece de la Real Madrid

Gata, s-a săturat! Eden Hazard vrea să plece de la Real Madrid

Căpitanul selecţionatei Belgiei, Eden Hazard, este decis să se despartă de Real Madrid. Asta pentru că a fost utilizat foarte puţin de către antrenorul Carlo Ancelotti de la debutul acestui sezon, informează site-ul belgian Voetbal Nieuws, citat de EFE şi Agerpres. Un alt motiv pentru care Hazard doreşte să plece gruparea de pe „Santiago Bernabeu“ îl reprezintă modul în care clubul a gestionat situaţia sa medicală. De menţionat că Hazard s-a confruntat cu o serie de probleme musculare pe parcursul anului 2021, de exemplu în zona abdominală şi la coapsa dreaptă.

Ziaristul belgian Sacha Tavolieri a asigurat că personalul medical de la Real Madrid i-a recomandat lui Hazard să se supună unei noi intervenţii chirurgicale pentru a-şi finaliza vindecarea după ultima sa accidentare. Contradictoriu, preşedintele clubului spaniol, Florentino Perez, ar fi făcut presiuni pentru a-l împiedicat pe atacant să se opereze.

Conform sursei citate mai sus, obiectivul acestei presupuse manevre este ca Hazard să poată juca în continuare, pentru ca Real Madrid să-l poată vinde, fie în actualul mercato de iarnă, fie în vara viitoare.

Eden Hazard (31 ani), achiziţionat de Real Madrid cu peste 100 milioane euro de la Chelsea Londra, în 2019, a disputat doar 722 de minute de la debutul acestui sezon, fiind introdus pe teren de Carlo Ancelotti în 16 meciuri oficiale. Belgianul nu a evoluat nici măcar un minut în cele două meciuri disputate de echipa sa la Riad, în cadrul Supercupei Spaniei, câştigată de madrileni.

Citeşte şi: Rămâne cum au stabilit! Meciul „U“ Craiova – Rapid nu va fi decalat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS