3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalParma a refuzat o ofertă importantă pentru Valentin Mihăilă!

Parma a refuzat o ofertă importantă pentru Valentin Mihăilă!

Transferat la începutul sezonului 2020 / 2021 de la Universitatea Craiova la Parma, în schimbul a 9,1 milioane de euro, Valentin Mihăilă și-a făcut un nume și în Italia. Din păcate, accidentările i-au mai tăiat din elan, însă și așa este un jucător interesant pentru unele formații din Serie A.

Agentul de jucători Giovanni Becali a dezvăluit că Parma a refuzat o ofertă foarte bună pentru „Țintă. Mihăilă ar fi putut fi coleg cu Vlad Chiricheș la Sassuolo, care i-a propus Parmei un împrumut pentru român până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv pentru nu mai puțin de 12 milioane de euro. Oficialii Parmei au refuzat-o direct, fiind convinși că returul va fi unul excelent pentru Vali.

Mihăilă, vă spun sincer, a fost curtat de Sassuolo. Împrumutat pe șase luni și opțiune de 12 milioane (n.r.- de euro). Atât plătea (n.r.- cei de la Sassuolo) dacă le convenea cum joacă. Nu! Parma a zis nu, pentru că Mihăilă s-ar putea să joace în sistemul lui Iachini, 3-5-2. Iar Dennis (n.r.- Man) ar trebui să fie un fundaș stânga mai ofensiv. De asta spunem că Parma poate să-l lase să plece împrumut. Iachini mi-a vorbit extraordinar de amândoi: ‘Ei și cu un spaniol adus de la Sevilla sunt cei mai importanți jucători de la Parma, dar cred în sistemul ăsta. Pentru Dennis va fi mai puțin spațiu’. Mihăilă ar intra în acest sistem, lângă un atacant. Parma a dat 9 milioane și Sassuolo plătea 12. Le-am spus să facă o opțiune obligatorie, dar au spus că sunt bani prea mulți“, a explicat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Citește și: Giovanni Becali anunță transferul lui Chipciu la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS