15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGiovanni Becali anunță transferul lui Chipciu la Universitatea Craiova

Giovanni Becali anunță transferul lui Chipciu la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a pierdut pentru următoarele 5 luni pe Lyes Houri, accidentat în Antalya, iar oficialii Științei încearcă să-i aducă un înlocuitor pe măsură. Oltenii încearcă să-l aducă pe Alexandru Chipciu (foto, nr. 27), de la CFR Cluj, iar impresarul fotbalistului de 32 de ani, Giovanni Becali, este convins de transfer. Cheia mutării ar fi Marian Copilu, care ar urma să completeze staff-ul administrativ al grupării din Bănie.

„Chipciu va ajunge la Universitatea Craiova!“

Agentul FIFA a spus, duminică, la Digi, că singura problemă în acest transfer este legată de salariul fotbalistului, cel mai mare din Liga 1. Alexandru Chipciu, originar din Brăila, evaluat de Transfermarkt la 800.000 de euro, câștigă 30.000 de euro la CFR Cluj.

„Da, e adevărat, Chipciu va ajunge la Craiova, mai ales că și Marian Copilu merge acolo. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Chipciu, dacă nu era Marian Copilu, nu venea la CFR Cluj, poate ajungea în Turcia. Eu așa cred, că se va face transferul, doar că trebuie să împartă câștigul lui Chipciu între CFR și Craiova. Chipciu câștigă cel mai bine din fotbalul românesc, la fel ca Tănase“, a dezvăluit Ioan Becali.

Mihai Rotaru îl contrazice pe Giovanni

Chestionat vineri în legătură cu Alex Chipciu, finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a negat interesul pentru fotbalistul CFR-ului. El a admis însă că se află în tratative avansate cu doi fundași și cu un fotbalist ofensiv, care nu sunt din România.

Nu este real. Nu avem negocieri cu Chipciu. Avem negocieri cu doi fundaşi centrali, sperăm să luăm măcar unul, dar și cu un atacant care poate juca pe toate cele trei poziții din față“, a spus Mihai Rotaru.

Citește și: Mihai Rotaru se teme pentru meciul cu Rapid: „Este în pericol să nu se joace!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS