5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova, lovită din nou de Covid! Vezi comunicatul clubului!

Universitatea Craiova, lovită din nou de Covid! Vezi comunicatul clubului!

Universitatea Craiova se confruntă, din nou, cu probleme legate de Covid-19. Clubul alb-albastru a anunţat, vineri, pe pagina oficială de Facebook, că mai mulţi componenţi ai lotului şi staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv la Covid-19.

Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv Covid-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici. Vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei situaţii”, se arată în comunicat.

Reamintim că Universitatea a disputat un singur meci din cele trei programate în stagiul de pregătire din Antalya, cu Paksi (Ungaria), câştigat cu scorul de 5-2. Partida de verificare cu FC Botoşani, de miercuri, a fost anulată (iniţial adversarul era echipa norvegiană Raufoss IL). Programul echipei din Bănie mai cuprindea un meci amical pe 14 ianuarie, cu FC Banik Ostrava (Cehia).

Oficialii Ştiinţei au decis ca ultimul test înainte de primul meci oficial din 2022, contra Rapidului, să fie în compania divizionarei secunde FC Brașov. Amicalul ar trebui să se dispute sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17.00, în Bănie. De menţionat faptul că la FC Braşov evoluează doi jucători ai Ştiinţei, sub formă de împrumut, în speţă mijlocaşul Vasile Constantin și portarul Laurențiu Popescu.

Citeşte şi: Exclusiv / Victor Naicu anunţă: „Nu mai pleacă nimeni de la CSO Filiaşi!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS