20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSerie B / Parma l-ar da pe Man! Mihăilă va juca pe alt post

Serie B / Parma l-ar da pe Man! Mihăilă va juca pe alt post

Directorul sportiv al formaţiei AC Parma, Mauro Pederzoli, a vorbit, joi, în cadrul emisiunii ”Calciomercato” de la „Parma TV“, despre situația fotbaliștilor români de la echipă. El a admis că Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (23 de ani) sunt ieşiţi din formă. Pederzoli a recunoscut că s-a vorbit chiar de îndepărtarea lor în această iarnă.

„Man este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă are niște dificultăți, dar are calitățile pentru a face diferența la Parma. Se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate și este un jucător important pentru echipă. Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă va primi oferte, le vom evalua, ca pentru toată lumea”, a declarat Pederzoli, citat de sportparma.com.

În privinţa lui Vali Mihăilă, directorul sportiv al Parmei a spus că i se pregătește o nouă așezare în teren, în viziunea antrenorului Giuseppe Iachini: „Cred că Valentin are toate calitățile pentru a juca rolul de atacant secund. Este adevărat că în scurta sa carieră acest rol l-a jucat foarte puțin, dar are caracteristici să se poată descurca cu această funcție”.

Citeşte şi: Dan Nistor: „Suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom urca în clasament!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS