13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMoşU a fost darnic cu „speranţele“ Ştiinţei (VIDEO)

MoşU a fost darnic cu „speranţele“ Ştiinţei (VIDEO)

-

Cum s-au relaxat puţin restricţiile de combatere a pandemiei, cum Moş Crăciun a luat-o la pas prin Mall, la noi cumpărături. De data asta au fost vizaţi juniorii Universiătăţii Craiova, care anul acesta au făcut o treabă excelentă la Liga Elitelor şi nu numai. Îmbracat în alb-albastru şi flancat de cei doi lei-mascotă ai Ştiinţei, MoşU a călcat pragul magazinului oficial din incinta Mall-ului. Înainte de a-şi alimenta sacul cel încăpător a spus:

„Mă bucur că am venit, din nou, la Universitatea Craiova. Parcă au trecut 2000 de ani, aşa mi s-au părut anii care au trecut, dar copiii au crescut. Unii dintre ei poate că sunt foarte buni fotbalişti, iar acum am venit pentru cei mici. O să caut jucării şi văd că sunt destule, am şi săcuţi… Au fost buni anul acesta copiii! M-am bucurat pentru ei, dar şi pentru cei de la echipa mare, am şi plâns pentru ei, dar sper ca până la anul să fie bine. Am în sac nişte liste, fiecare mi-a scris ce trebuie să aduc şi trebuie să mă ţin de cuvânt. Vă rog să mă urmăriţi, să fiţi cu ochii pe mine, să nu cumva să greşesc“, a spus MoşU, care a avut şi dare de mână, dar şi spor la încărcat sacul.

Întâmpinat cu nerăbdare pe stadionul „Aripile“

MoşU a plecat în trombă de la Mall şi a intrat cu emoţie, după cum a şi recunoscut, pe terenul cu gazon artificial de la „Aripile“. Acolo, ce să vezi? Toate „speranţele“ Ştiinţei, fete şi băieţi, aşteptau cu nerăbdare, distanţaţi, reîntâlnirea cu alb-albastrul momentului. Pe margine au asistat şi câţiva dintre fotbaliştii de legendă ai Băniei, Costică Donose şi Sorin Cârţu, antrenorul actual, Laurenţiu Reghecampf, şi trei dintre jucătorii care luptă în prezent pentru ca Ştiinţa să redevină mare: Valerică Găman, Marius Constantin şi Lyes Houri.
Rând pe rând, fiecare le-a transmis juniorilor şi junioarelor câte un mesaj de încurajare şi urări de bine.

VEZI VIDEO!

„Ne întâlnim în fiecare an şi în special pe cei mai merituoşi vrem să-i recompensăm. Nu noi, am vorbit cu Moş Crăciun să vi le aducă. Noi doar v-am recomandat la cine trebuie. Este un obicei al clubului nostru, iar voi sunteţi componenţi ai acestui club. Vă aşteptăm într-o zonă mult mai înaltă, în componenţa primei echipe“, a fost mesajul preşedintelui Ştiinţei, Sorin Cârţu.

„Vă doresc să ajungeţi aşa cum sunt cei din dreapta mea, adică fotbalişti ai Universităţii Craiova. Mult succes!“, a transmis Costică Donose.

„Mă bucur că sunt printre voi. Vă urez tuturor ‘Sărbători fericite!’ şi tot binele din lume. Sper ca echipa noastră să vă inspire şi să ajungeţi şi voi să jucaţi pentru Universitatea Craiova“, a comentat Reghe.

„Vă felicit că aţi ales să jucaţi fotbal, pentru că acest sport vă poate oferi foarte multe satisfacţii. Trebuie să fiţi serioşi, să munciţi şi într-o bună zi o să ajungeţi la echipa mare, să jucaţi pentru echipa pe care o iubiţi. Vă doresc baftă“, a punctat Valerică Găman.

„Sărbători fericite, baftă multă şi sper să aveţi un an mai bun decât acesta“, a încheiat Marius Constantin.

Citeşte şi: Moş Crăciun a venit încărcat la Leii Sudului (VIDEO / FOTO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS