16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalContinuă circul! FCU Craiova s-a despărţit de Eugen Trică

Continuă circul! FCU Craiova s-a despărţit de Eugen Trică

Oficialii clubului FCU Craiova şi antrenorul principal Eugen Trică au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării, a anunţat gruparea din Bănie, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. Despărţirea survine după înfrângerea suferită vineri, la Craiova, 1-2 cu Academica Clinceni, în etapa a 19-a a Ligii I. Eugen Trică semnase contractul cu clubul pe 9 noiembrie, când l-a înlocuit pe Flavius Stoican.

Eugen Trică a promovat-o pe FCU în Liga I, dar clubul s-a despărţit de tehnician pe 24 mai, numindu-l ulterior în funcţie pe Adrian Mutu.

În patru meciuri cu Trică pe banca tehnică, echipa familiei Mititelu a obţinut un egal (0-0 cu Dinamo, în deplasare) şi a pierdut trei meciuri acasă (0-2 cu CFR Cluj, 0-2 cu FC Voluntari şi 1-2 cu Academica).

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate“

Eugen Trică a spus că rezultatele slabe au contat în luarea deciziei.

„Am plecat pentru că nu am avut rezultate. Am spus că plec dacă nu am rezultate, nu? Asta e. Mi-am dorit să fac mult mai mult, dar din păcate nu am reușit. Da, cer timp. Dar eu am avut patru etape la dispoziție, patru meciuri în care am câștigat un singur punct și asta a fost.

Am rămas în relație foarte bună cu familia Mititelu. Da, despărțirea a fost de comun acord. Ne-am strâns mâna, din păcate nu am reușit. Îmi pare rău că nu am reușit.

Jucătorii au încercat, au făcut tot ce au putut. Le urez baftă multă. Ei atât au putut și s-a văzut o presiune asupra lor. Nu propun eu nume, domnul Mititelu știe cel mai bine ce vrea”, a spus Eugen Trică, pentru Fanatik.

În etapa a 20-a, pe 16 decembrie, FCU Craiova o va întâlni în deplasare pe Chindia Târgovişte.

Citește și: FCU – Clinceni 1-2 / Trupa lui Trică nu s-a descurcat nici cu „lanterna“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS