7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Florin Spânu şi Victor Naicu aşteaptă o evoluţie bună din partea echipei CSO Filiaşi

Cupa României / Florin Spânu şi Victor Naicu aşteaptă o evoluţie bună din partea echipei CSO Filiaşi

Revelaţia Cupei României în această ediţie, CSO Filiaşi, se pregăteşte de o nouă partidă memorabilă. Micuţa grupare doljeană întâlneşte joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Universitatea Craiova, duelul contând pentru faza sferturilor de finală. Divizionara C vine după un eşec usturător, 0-6 cu CSM Slatina, dar asta nu o face mai puţin periculoasă. A demonstrat în jocurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad şi AFC Hermannstadt că ştie foarte bine să joace rolul de buturugă mică.

„Vom face tot ce ne stă în putere să ne ridicăm la nivelul echipei din Liga 1“

Preşedintele grupării CSO Filiaşi, Florin Spânu, a declarat, pentru Gazeta de Sud, că este convins că va fi o partidă viu disputată.

„Sunt convins că va fi un meci frumos. Este un meci foarte important pentru noi, pentru băieţi, pentru că joacă la un astfel de nivel, cu o echipă foarte bună, pe un stadion foarte frumos. Sunt convins că jucătorii mei vor da tot ce au mai bun. Am scris istorie pentru orăşelul nostru mic, dar cu o comunitate căreia îi place sportul şi în mod special fotbalul. Vor fi spectatori mulţi, va veni şi din Filiaşi un număr mare. Îi mulţumesc pe această cale conducerii clubului craiovean pentru înţelegerea pe care am găsit-o la dânşii. Vom face tot ce ne stă în putere să ne ridicăm la nivelul echipei din Liga 1“, a declarat Florin Spânu.

Victor Naicu: „Dacă va fi să pierdem, atunci să o facem onorabil“

La rândul său, antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Victor Naicu, a admis că misiunea de pe „Ion Oblemenco“, de a o elimina pe Universitatea Craiova, e aproape imposibilă. El speră însă ca echipa sa să lase o impresie bună, în ciuda absenţelor importante din lot.

„Va fi un meci greu pentru noi. Întâlnim cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni. Dar asta este, trebuie să ne prezentăm şi să o facem într-un mod onorabil. Vrem să arătăm tuturor că nu am ajuns aici întâmplător. Avem trei absenţi, jucători de bază, ceea ce este mult pentru o echipă de talia noastră. Mă refer la Alin Pencea, Alex Fotescu, ambii suspendaţi, şi Marius Duriţă – accidentat. Universitatea este favorită indiferent de jucătorii cu care va aborda partida, pentru că toţi sunt valoroşi. Noi vom da totul pe teren şi dacă va fi să pierdem, atunci să o facem onorabil“, a afirmat Victor Naicu, pentru Gazeta de Sud.

Citeşte şi: Cupa României / Bogdan Vătăjelu: „Trebuie să fim concentraţi!“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS