10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Bogdan Vătăjelu: „Trebuie să fim concentraţi!“ (VIDEO)

Cupa României / Bogdan Vătăjelu: „Trebuie să fim concentraţi!“ (VIDEO)

-

Fundaşul formaţiei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a prefaţat partida cu CSO Filiaşi, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Disputa cu divizionara C va avea loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Vătăjelu îşi doreşte un succes care să mai îndulcească atmosfera în vestiar, convins fiind că suporterii vor aprecia victoria, dar nu suficient încât să facă uitată înfrângerea cu FCSB.

„Este un meci ca oricare altul. Întâlnim o echipă de Liga 3 şi ne dorim şi anul acesta un trofeu. Trebuie să fie un meci important pentru noi! Trebuie să fim foarte concentraţi şi să nu ne gândim că vom avea un meci uşor. În mod normal nu ar trebui să ne fie greu să ne concentrăm. Trebuie să fim conectaţi la orice joc, indiferent de miza pe care o are şi mai ales că e vorba de un trofeu şi de un loc într-o cupă europeană. Fiecare jucător trebuie să dea tot ce are mai bun la meci ca să ne calificăm mai departe“, a spus Vătăjelu.

VEZI VIDEO!

Acesta admite că misiunea de a accede în semifinale era mult mai dificilă dacă partida cu CSO Filiaşi se juca pe stadionul „Orăşenesc“.

„Era un meci puţin mai dificil dacă trebuia să jucăm la ei acasă. Terenul nostru este la un nivel foarte bun acum, gazonul se prezintă extraordinar şi, desigur, ne avantajază. O victorie va conta mai mult pentru moralul nostru, pentru că pe suporteri e greu să-i îmbunezi după o înfrângere, mai ales cu FCSB acasă. Să mai ţinem cont şi de faptul că jucăm cu o echipă de Liga 3. Suporterii se aşteaptă să câştigăm restul partidelor din Liga 1 şi să rămânem cât mai ancoraţi în lupta pentru titlu, chiar dacă este destul de mare distanţa. Se poate întâmpla orice şi nouă ne place să ne trezim când e greu. Sperăm să terminăm anul cu bine“, a comentat Bogdan Vătăjelu.

Citeşte şi: Cupa României / Sepsi Sf. Gheorghe este prima semifinalistă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grup suport gratuit pentru pacienții cu cancer, inițiat de...

Există viață și după cancer și există resurse în...

ȘTIRI GdS