17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Ovidiu Burcă: „Am felicitat băieţii la final. În mare parte sunt mulţumit“

Cupa României / Ovidiu Burcă: „Am felicitat băieţii la final. În mare parte sunt mulţumit“

CSM Slatina a părăsit Cupa României în faza 16-imilor de finală, fiind învinsă cu greu miercuri, scor 1-2, de divizionara secundă Dunărea Călăraşi. Antrenorul grupării oltene, Ovidiu Burcă, numit la cârma echipei de câteva zile, s-a declarat mulţumit de modul cum au luptat elevii săi.

„Am felicitat băieţii la final. În mare parte sunt mulţumit. Am doar o săptămână la echipă, multe lucruri cred că nu am putut să schimb, însă, pe alocuri m-a mulţumit acest meci. Am jucat, totuşi, contra unei echipe care evoluează în Liga a II-a, cu alt ritm de joc. Au jucători cu state vechi în Liga a II-a, chiar şi în Liga I unii dintre ei. Cred că ar trebui să rămânem cu lucrurile bune, după acest meci. Nu-mi amintesc, în afara celor două goluri, alte ocazii ale lor. Trebuie să rămânem cu lucrurile bune, iar pe celelalte să le analizăm, să vedem unde putem să îmbunătăţim“, a declarat Ovidiu Burcă, pentru News Flux.

Îşi doreşte victoria cu CSO Filiaşi

Pentru CSM Slatina urmează o partidă dificilă în campionatul Ligii a 3-a, seria 6, împotriva unei pretendente la primul loc, CSO Filiaşi. Disputa este programată duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“ şi contează pentru etapa 5.

„I-am urmărit puţin pe cei de la Filiaşi, dar m-am concentrat pentru acest joc. O să am timp trei zile să-i urmăresc. Întotdeauna Filiaşi, şi zona aceasta a Olteniei, a avut echipe care au atitudine în joc. Va trebui să-i încarc cu energie pe băieţi, pentru că i-am văzut dezamagiţi. Va trebui să lucrăm şi din punct de vedere mental. E un meci important din campionat, în care va trebui să impunem ritmul, stilul de joc, iar la final să ne bucurăm pentru cele trei puncte”, a punctat Ovidiu Burcă.

Cupa României, 16-imi de finală:

Marţi, 21 septembrie:
Şomuz Fălticeni – FC Voluntari 1-4
Minaur Baia Mare – Poli Iaşi 3-1
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-1
CS Mioveni – Rapid 4-5.

Miercuri, 22 septembrie:
FC Argeş – FC Botoşani 4-2
CSM Slatina – Dunărea Călăraşi 1-2
Csikszereda Miercurea Ciuc – Chindia Târgovişte 0-1
Unirea Slobozia – Poli Timișoara 0-1
Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaş0-1
AFC Buzău – Academica Clinceni 2-1
CAO 1910 Oradea – AFC Hermannstadt 0-1
Farul Constanţa – Sepsi Sf. Gheorghe 0-1
CS Hunedoara – FCSB 3-5

Joi, 23 septembrie:
ora 16.00: CSO Filiaşi – UTA Arad
ora 18.45: Ripensia Timișoara – Dinamo
ora 21.30: Universitatea Craiova – CFR Cluj

Citeşte: Cupa României / CSM Slatina – Dunărea Călăraşi 1-2. N-au ştiu să ţină de rezultat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS