9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNew York City stă între Alex Mitriță şi Universitatea Craiova

New York City stă între Alex Mitriță şi Universitatea Craiova

Alex Mitriţă și-a încheiat astăzi socotelile cu formaţia Al-Ahli Jeddah, club la care fusese împrumutat de New York City FC. El ar putea reveni în Bănie, la Universitatea Craiova, dar pentru asta este nevoie de acordul conducerii clubului american.

„Mulțumesc @alahliclub.sa pentru experiență! A fost o plăcere să joc pentru tine și îți doresc tot binele pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-au oferit fanii, a fost uimitor! Vă mulțumesc din nou și vă doresc succes!”, a scris Alex Mitriță, pe contul său de Instagram.

Internaţionalul român este dorit cu insistenţă de oficialii şi suporterii Universităţii Craiova, în condiţiile în care ofensiva suferă din plin. În conferinţa de presă premergătoare meciului de la Arad, Laurenţiu Reghecampf a admis că l-ar vrea pe „Piticul atomic“, dar că misiunea de repatriere este destul de dificilă.
„Trebuie să îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez pentru că încă nu s-a realizat transferul. O să discutăm despre Mitriţă în momentul în care va semna cu Craiova. El se află sub contract şi nu pot să vorbesc despre un jucător aflat sub contract. Voi ştiţi foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova”, a declarat Reghecampf.

În ultima stagiune, Alex Mitriță a bifat 30 de apariții pentru Al Ahly, unde a fost antrenat, timp de 11 jocuri, și de Laurențiu Reghecampf. În tricoul clubului saudit, fotbalistul de 26 de ani a marcat de patru ori și a oferit cinci pase decisive.

Revenirea lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova l-ar putea costa pe naşul acestuia, Mihai Rotaru, peste 500.000 de euro. Reamintim că Universitatea Craiova l-a vândut pe Alex Mitriţă în 2019 cu 8 milioane de euro.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS