22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUTA – „U“ Craiova 1-0 / Nicușor Bancu: „Am dinții făcuți praf!“

UTA – „U“ Craiova 1-0 / Nicușor Bancu: „Am dinții făcuți praf!“

Căpitanul formației Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, a fost foarte nervos după jocul cu UTA. El a punctat că durităţile permise de arbitrul Adrian Cojocaru au influențat cursul jocului. Cât despre lovitura încasată de la Roger, Bancu a spus că i se mișcă dinții.

„Mi-a dat în dintele de jos și trebuie să merg acum să-l repar. Nici nu pot să vorbesc corect. Și cică nu a fost nimic! M-a lovit cu cotul! Mă doare și sus, și jos… Am dinții făcuți praf și arbitrul îmi spune că nu-i nimic, că a pus ‘barieră’ ca să protejeze mingea. Unde protejează el mingea la acea fază? Eu nu înțeles asta. Trebuie să facem ceva cu arbitrajul. E incredibil așa ceva!“, a spus Bancu, la Digi.

„A întărâtat ambele echipe“

Bancu este de părere că la Comisia de Disciplină se judecă după unități de măsură diferite.

„Din cauza arbitrajului a fost tensiunea aia pe teren, pentru că a întărâtat ambele echipe. I-a lăsat să joace dur! Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul… Noi, dacă facem ceva, imediat primim 5 etape suspendare. Ei nu primesc decât un galben și gata, merg mai departe. Eu când am avut piciorul rupt, cel care mi l-a rupt (Șeroni – n.r.) a primit o etapă de suspendare! Eu când am dat cu mâna și l-am lovit pe cel de la Botoșani am primit 3 etape! Nu înțeleg cum este cu pedeapsa asta! Nu știu ce se întâmplă, dar numai nouă ni se întâmplă asta“, a tunat fundașul Universității Craiova.

„Nu putem să ne revenim așa de repede“

Nicușor Bancu a subliniat ideea că toată lumea depune eforturi ca echipa să depășească pasa proastă, dar că este nevoie de puțin timp.

„Când nu câștigi e normal să fie presiune. Lumea vrea să câștigăm meci de meci, iar noi nu putem. Suferim de la meci la meci. Etapa trecută am făcut un joc bun, dar acum nu am arătat prea bine. Nu înțeleg ce se întâmplă. Avem și mulți accidentați și nu putem să ne revenim așa de repede“, a spus Bancu.

„Reghe vrea să implementeze ceva, dar atât timp cât jucătorii se accidentează și vin alții… Este greu și pentru noi să ne acomodăm cu ceilalți care vin în locul celor vechi. De aceea se crează anumite tensiuni și nu ne iasă jocul de fiecare dată. Nu știu dacă este o criză. Sunt câteva meciuri mai proaste și o să ne revenim. Mai sunt multe etape până la final și trebuie să ridicăm capul, să mergem mai departe. Vine meciul următor și trebuie să-l câștigăm“, a încheiat căpitanul Științei.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS