9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUTA – „U“ Craiova 1-0 / Reghecampf: „Trebuia să ne respectăm, să câștigăm jocul“

UTA – „U“ Craiova 1-0 / Reghecampf: „Trebuia să ne respectăm, să câștigăm jocul“

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a fost dezamăgit de jocul și rezultatul meciului de la Arad.

„Pentru noi a fost un meci slab, în care puteam să facem mult mai multe. Am jucat împotriva unei echipe bine organizate, ambițioasă în anumite momente. Nu este suficient pentru nivelul și pentru ceea ce ne dorim. Mă așteptam la mai mult din partea jucătorilor mei. Veneam după o partidă câștigată acasă și reacția trebuia să fie alta. Este adevărat că avem mari probleme cu jucătorii accidentați, dar asta nu este o scuză. Trebuia să venim aici și să ne respectăm, să câștigăm jocul. Aportul publicului trebuie să te facă să joci mult mai bine, fie că evoluezi acasă, fie în deplasare. Mie îmi plac asemenea stadioane și ar trebui să fie un lucru pozitiv“, a declarat tehnicianul Științei.

„Sperăm ca în curând să întărim echipa“

Laurențiu Reghecampf nu a dorit să facă o analiză a golului primit și a negat plecarea lui Mirko Pigliacelli. Antrenorul a punctat că așteaptă întăriri la echipă.

„Nu am văzut foarte bine golul. Nu aș vrea să vorbesc acum și să spun ceva eronat. Dar nu numai Pigliacelli este vinovat de gol, ci toată echipa. În momentul când pierdem nu trebuie să găsim un singur vinovat. Nu este adevărat că pleacă. El este jucătorul Universității Craiova!“, a spus „Reghe“.

„Sper să nu mai am parte de accidentați, pentru că este foarte greu să ai la fiecare partidă unu-doi jucători care nu-ți fac parte din lot. În plus, în momentul de față sunt și jucători care au plecat. Sperăm ca în curând să întărim echipa. E clar că avem obiect campionatul. Trebuie să câștigăm trofee, să ajungem cât mai sus“, a completat Laurențiu Reghecampf.

Citește și: UTA – „U“ Craiova 1-0 / Alb-albaștrii au fost mult prea visători

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS