15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Voluntari / Gică Craioveanu a venit să-i încurajeze pe alb-albaştri

„U“ Craiova – FC Voluntari / Gică Craioveanu a venit să-i încurajeze pe alb-albaştri

-

Fostul golgheter al României, Gică Craioveanu, a simţit că Universitatea Craiova, echipa lui de suflet, trece printr-o perioadă mai grea şi a venit special din Spania ca să-i încurajeze pe băieţii lui Laurenţiu Reghecampf la meciul cu FC Voluntari. „Grande“ ştie că suporterii sunt supăraţi pentru începutul de sezon dezamăgitor, dar este convins că alb-albaştrii se vor redresa.

„Nu trecem printr-o perioadă foarte bună. Ultimele meciuri au fost modeste, publicul este supărat şi înţeleg asta. E normal, pentru că toată lumea şi-a pus multe speranţe în acest an că vom fi campioni, dar asta este. În viaţa oricărei echipe există o lună mai puţin bună. Pe noi ne-a atins acum, la începutul campionatului. Eu am încredere în echipă! Am avut mereu, pentru că eu sunt un tip foarte optimist, care vede tot timpul lucrurile bune. Cred că la meciul cu Botoşani echipa noastră nu a meritat să piardă, a jucat bine, a avut multe ocazii, dar ne-au pedepsit două greşeli. În fotbal acestea se plătesc. Consider că echipa e pe un drum bun. Reghe a avut timp să pregătească meciul, să cunoască mai bine echipa şi invers, ceea ce este un lucru foarte important. Sperăm ca începând de astăzi echipa să arate din ce în ce mai bine“, a spus Gică Craioveanu, într-un interviu acordat site-ului clubului din Bănie.

„În această seară îi aştept pe toţi cei care ţin cu noi să vină la stadion ca să-i încurajăm pe băieţi. Avem nevoie de public! Ştiu că fără suporteri nu am fi Universitatea şi sper să fim în număr cât mai mare“, a completat fostul mare fotbalist al Ştiinţei.

Are încredere totală în Koljic

Gică Craioveanu nu şi-a pierdut speranţa că Universitatea Craiova poate cuceri titlul.

„Poate că anul acesta începutul a fost modest, dar continuarea va fi foarte bună. Pe final se decide campioana, pentru că sunt multe meciuri, o să ajungă oboseala pe toată lumea şi cred că atunci echipa noastră va fi în stare să recupereze ce a pierdut în aceste prime partide. Am încredere! A fost un început ezitant, dar se va schimba treaba“, a spus Gică Craioveanu.

Acesta consideră că atacantul Elvir Koljic are nevoie de un gol ca să se descătuşeze şi să arate pofta de fotbal cu care i-a obişnuit pe fanii Universităţii Craiova.

„La Koljic este totul mental. E obişnuit să marcheze, nu reuşeşte, şi îşi pune singur presiune şi n-ar trebui să fie aşa. Noi, toţi cei din jurul lui, galeria, patronul, i-am dovedit că suntem alături de el şi credem în el. Un atacant depinde de goluri şi acestea vor veni. Trebuie să marcheze o dată şi după totul va fi mult mai simplu“, a explicat „Grande“.

Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Voluntari. Confruntarea contează pentru etapa a 4-a.

Citeşte şi: Liga 2 / Alex Gîrbiţă: „Va fi o partidă dificilă, dar vrem să câştigăm cu Steaua“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Popeci Utilaj Greu, dat în judecata de Grampet

Grupul Grampet, cel mai mare operator privat feroviar din...

ȘTIRI GdS