17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / Universitatea II Craiova a surclasat-o pe Minerul Costeşti (GALERIE FOTO)

Amical / Universitatea II Craiova a surclasat-o pe Minerul Costeşti (GALERIE FOTO)

-

Echipa secundă a Universităţii Craiova s-a impus de o manieră categorică, scor 4-0 (3-0), în amicalul susţinut astăzi, pe „Extensiv“, în faţa formaţiei vâlcene Minerul Costeşti. A fost o partidă controlată în totalitate de elevii lui Alexandru Stoica.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Dragoș Popa. Acesta a primit o pasă în centrul careului, a pivotat și a șutat imparabil, sub transversală (’15, 1-0).

„Satelitul și-a majorat avantajul prin Călin, cu un șut bine plasat, cu efect, de pe dreapta, la colțul din stânga al porții (’31, 2-0).

A urmat un super gol al lui Benga, după o combinație cu Popa și Călin, în urma căreia a rămas singur cu portarul, l-a culcat pe acesta, apoi a pus latul de la 3 metri (’38, 3-0).

VEZI GALERIA FOTO!

La reluare, noii intrați la Universitatea II s-au jucat cu ocaziile, două oportunități de gol fiind trecute și în contul grupării vâlcene.

A venit și golul patru, Mitru reușind să-l învingă pe tânărul portar al Costeștiului cu un șut din afara careului mare (’69, 4-0).

Universitatea II Craiova: Bănuţă – Olteanu, Neţoiu, Hrelea, Benga – Sala, Croitoru – Călin, Danciu, Bană – Dragoş Popa. În repriza secundă au mai intrat: Lungu – Mocanu, Buşu, Ciolacu, Guţă, Domnu, Ricman, Mitru, Iepure, Trică.
Antrenor: Alexandru Stoica.

Minerul Costeşti: Bălan – Păun, Preoteasa, Piţigoi, Vlad – Traşcă, Zotică – Neacşa, Rădulescu, Pufu – Rădulescu. Au mai intrat: Diaconescu, Negoiţă, Piron, Linţoiu.
Antrenor: Ion Lazăr.

Acesta a fost al treilea joc de verificare susţinut de echipa secundă a Universităţii Craiova de la reluarea pregătirilor. În primele două teste, alb-albaştrii au pierdut, 0-2 cu Sporting Roşiori şi 2-4 cu CSM Slatina. Următorul test al „satelitului“ este programat miercuri, de la ora 10.00, tot pe „Extensiv“, în compania formaţiei Petrolul Potcoava.

Citeşte şi: Gabi Balint, despre situaţia Universităţii Craiova: „Se vrea mai mult, probabil, decât se poate“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O minoră de 14 ani a reclamat că a...

Polițiștii din Olt anchetează de aproape un an un...

ȘTIRI GdS