14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / CSO Filiași a surclasat-o pe Viitorul Șimian

Amical / CSO Filiași a surclasat-o pe Viitorul Șimian

Formația doljeană CSO Filiași a susținut sâmbătă ce-l de-al treilea test al verii, pe care l-a trecut cu brio, scor 6-1, cu Viitorul Șimian. Golurile de pe stadionul „Orășenesc“ au fost marcate de Fotescu, Bubuioc, Vespe, Rogoveanu, Teleru și Manolache, pentru filieșeni, respectiv Passy, pentru mehedințeni.

Antrenorul formației CSO Filiași, Mario Găman, a încheput meciul cu următorul unsprezece: Șerban – Dănescu, Tătaru, Calu, Vlad Popa – Pencea, Rogoveanu, Vâlcică – Vespe, Bubuioc, Fotescu. Pe parcurs a mai apelat la următorii: Mișu, Constantinescu – Manolache, Teleru, Fueru, Pîrvu, Ardeoaica, Luigi, Crețu, Dănuț, Lungu.

De menționat faptul că Duriță, Dina, Armășelu, Militaru s-au pregătit separat din cauza unor probleme medicale.

„Nu a fost important rezultatul, ci maniera de joc și mentalitatea pozitivă pe care au arătat-o după o săptămână foarte grea din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de toată lumea ca randament și atitudine“, a concluzionat Mario Găman, pentru GdS.

Următorul joc amical va avea loc sâmbătă, 7 august, de la ora 10.00, pe stadionul „Municipal“ din Severin, tot cu Viitorul Șimian. În primele două partide de verificare, CSO Filiași a învins cu 3-0 formația bulgară Bdin Vidin și a pierdut, scor 1-3, cu Pandurii Târgu Jiu.

Citește și: „U“ Craiova – Botoșani / Reghecampf: „Sperăm să reușim să ne câștigăm meciul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS