6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOficial: Marinos Ouzounidis a fost demis de la Universitatea Craiova!

Oficial: Marinos Ouzounidis a fost demis de la Universitatea Craiova!

Înfrângerea Universității Craiova din deplasarea de la Laci se pare că i-a fost fatală grecului Ouzounidis. Acesta a fost demis din funcția de antrenor al Științei, locul său fiind luat de către Dragoș Bon.

„Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulțumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reușind să aducă în vitrina clubului Cupa și Supercupa României și îi dorim mult succes în continuare! Dragoș Bon va asigura interimatul pe banca Științei, alături de Octavian Benga și Ian Coll“, se arată în comunicatul echipei.

Fanii alb-albaștrilor au luat foc după eșecul din Albania, iar vestea a ajuns pănă în Grecia, acolo unde presa elenă a scris despre faptul că galeria Craiovei i-a cerut demisia antrenorului Marinos Ouzouinidis. 

Mișcare împotriva jucătorilor și a antrenorului la Craiova! I se cere demisia lui Ouzounidis. Fanii echipei spun că eșecul din Albania, cu Laci, este de-a dreptul tragic. Galeria i-a cerut imediat demisia antrenorului grec Marinos Ouzounidis, dar și jucătorii au fost aspru criticați. Acest rezultat a produs o ruptură între fani și echipă”, au scris grecii de la Kerida.net.

Citește și: „U“ Craiova, aproape de un nou „tun“ financiar! Cicâldău, posibil pas spre Galatasaray

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS