6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova, aproape de un nou „tun“ financiar! Cicâldău, posibil pas spre Galatasaray

„U“ Craiova, aproape de un nou „tun“ financiar! Cicâldău, posibil pas spre Galatasaray

Dumitru Dragomir a aruncat bomba zilei în fotbalul românesc: Alexandru Cicâldău s-a înţeles cu Galatasaray! Conform lui Dumitru Dragomir, Universitatea Craiova a acceptat propunerea celor de la Galatasaray şi se va despărţi de mijlocaşul său pentru 6 milioane de euro.

Am auzit un zvon și e în premieră. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al său. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu‘”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

De partea cealaltă, Ioan Becali, unul dintre cei mai importanţi impresari din România, neagă zvonul „aruncat“ de Dragomir.

Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic deocamdată de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva„, a reacţionat Ioan Becali.

Alexandru Cicâldău este cotat de site-urile de specialitate la 6,5 milioane de euro. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la FC Viitorul cu 1 milion de euro în iulie 2018, iar pentru formația oltenilor a jucat în 129 meciuri, a dat 33 de goluri și 21 de asisturi.

Și Farul Constanța are de câștigat de pe urma transferului lui Alexandru Cicâldău. Gruparea condusă de Gică Hagi și-a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al internaționalului român, iar acest lucru îi bagă „Regelui” 1,2 milioane de euro în buzunar.

Citeşte şi: Marcel Popescu: „Am avut o atitudine de superficialitate, de lipsă de angajament“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS