16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMarcel Popescu: „Am avut o atitudine de superficialitate, de lipsă de angajament“

Marcel Popescu: „Am avut o atitudine de superficialitate, de lipsă de angajament“

La câteva minute după fluierul final al meciului cu Laci, din Conference League, Marcel Popescu, managerul Ştiinţei, a avut o intervenție televizată. Acesta nu și-a menajat jucătorii și a ținut să le bată obrazul pentru lipsa de atitudine arătată în meciul tur.

Este o dezamăgire, pentru că atitudinea și modul de abordare într-un joc de cupe europene care-ți permite să te afirmi… Nu poți trata într-un asemenea mod, pentru că te taxează. Trebuie să ne uităm la noi. O atitudine de superficialitate, de superioritate, de lipsă de angajament te duce unde vedem, asta este!

Ce să spun, victoria este absolut meritată, o echipă care joacă simplu, care nu încearcă să facă ceea ce nu știe sau nu poate. S-ar putea ca Laci să devină mai vulnerabilă în momentul în care este condusă, în schimb am văzut un joc la sacrificiu al lor, dar la limita sportivității. Nu numai eu sunt dezamăgit, toată lumea este. Nu putem să ne ascundem după degete, asta este realitatea, am văzut-o cu toții”, a declarat Popescu.

Gustavo a intrat foarte bine în meci şi a adus şi cea mai mare ocazie a alb-albaştrilor din partea secundă. Brazilianul a fost remarcat şi de Marcel Popescu, care a avut cuvinte de laudă la adresa lui.

S-ar putea să fie schimbări nominale ale unor jucători (n.r. la meciul retur), pentru că uite…. Hai să fim corecți și să vedem, Gustavo a probat pentru cele 20 de minute o altă atitudine, un alt spirit, a încercat. Tipul ăsta de jucător, dacă mai există 4-5 ca el, pot schimba jocul. Din apatia lui Cîmpanu am trecut la entuziasmul și explozia lui Gustavo, acolo s-a schimbat jocul”, a mai adăugat Popescu.

Gustavo: „Credem în calificare “

Chiar dacă nu a reuşit să-şi ajute echipa prea mult, Gustavo s-a arătat încrezător că Universitatea Craiova va reuși să obțină calificarea după returul de pe „Ion Oblemenco”.

N-a fost rezultatul pe care l-am vrut. Am venit aici pentru victorie, normal, dar suntem fericiți că avem săptămâna viitoare oportunitatea de a câștiga pentru a ajunge în turul următor. Am încercat foarte mult să marcăm, dar nu a fost ziua noastră. Sigur va intra săptămâna viitoare, vom marca și ne vom califica.

Noi avem structură, avem antrenamente bune, avem suporterii cu noi. Suntem foarte motivați și sigur va fi foarte frumos săptămâna următoare. Da, credem în calificare, e doar 0-1, am făcut lucruri bune aici, am jucat fotbal și săptămâna viitoare va fi cu siguranță mai bine”, a spus Gustavo, după meciul din Albania.

Citeşte şi: Ouzounidis, plin de nervi la conferinţă: „Nu ne folosim deloc creierul“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS