11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNe-am făcut viața grea! Știința a jucat slab cu Laci și a pierdut la limită meciul tur

Ne-am făcut viața grea! Știința a jucat slab cu Laci și a pierdut la limită meciul tur

Se pare că în cupele europene Universitatea Craiova pur și simplu nu are nicio replică. După umilința din sezonul trecut, alb-albaștrii demonstrează că nu au învățat nimic și s-au prezentat, din nou, extrem de slab, într-un meci pe care trebuia să-l aibă la îndemână. Mai pe scurt, am pierdut și în Albania, în fața unei formații modeste numite FK Laci, care a tras un singur șut pe poartă în 90 de minute. Calificarea nu s-a jucat, dar modul în care s-au prezentat băieții lui Ouzounidis lasă de dorit.

Prima parte a meciului a fost una monotonă. În general meciul a fost unul destul de anost, cu luptă la mijlocul terenului, dar și cu câteva faze de poartă. Ce este cert e că Laci a înscris la singurul șut pe poarta lui Pigliacelli, la capătul unui contraatac în minutul 35. Mazrekaj a fost autorul golului. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a dominat jocul, a ținut mingea în posesie, dar fără niciun folos, pentru că tabela a rămas intactă în dreptul nostru până la final. În primele 45 de minute s-a mai evidențiat din tabăra alb-albastră Cicâldău, care a fost aproape de gol la scorul de 0-0, dar șutul său trimis destul de slab a fost respins de pe linia porții. De asemenea, putem remarca și un șut violent al lui Mateiu, de la peste 20 de metri, dar care nu i-a pus probleme lui Sherri.

Am dominat…dar fără folos

În repriza secundă a existat o singură echipă pe teren, Universitatea Craiova. Băieții lui Ouzounidis au controlat jocul, au încercat să fie ceva mai agresivi în ofensivă și să preseze cât mai mult defensiva oaspete. Chiar și așa, Laci a stat perfect în teren, au creat o defensivă „de fier“ și nu au lăsat niciun fel de spațiu. Pe rând, Gustavo, Markovic și Cicâldău au atacat poarta adversă, fie din careu, fie de la depărtare, însă fără rezultat. S-a încheiat 1-0 pentru gruparea albaneză, dar putem spune că victoria nu este una meritorie. Ce-i drept, nici Craiova nu a excelat la vreun capitol, dar cel puțin și-a creat mai multe șanse de gol.

Cert este că rezultatul este unul dezamăgitor, pe care atât conducerea, cât și suporterii Științei sperau să nu-l întâlnească. Acum, tot ce rămâne de făcut este să nu renunțăm la gândul calificării și să ne facem treaba săptămâna viitoare acasă, pe „Oblemenco“. Jucătorii ar trebui să realizeze că îmbracă tricoul UniversitățiiCraiova și că diferența de valoare față de echipa adversa este una vizibilă.

Laci: Sherri – Roganovic, Malota, Ignjatovic, Velija – Lushkja, Deliu, Shehu – Zarubica (71, Qato), Guindo (89, Prengai), Mazrekaj (84, Zulfiji). Antrenor: Shpetim Duro.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu (70, Bic), Nistor – Cîmpanu (64, Gustavo), Cicâldău (87, Căpățînă), A. Ivan – Koljic (64, Markovic). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Meciul retur este programat joia viitoare, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citește și: Fără şut pe poartă, dar e victorie! România a debutat perfect la Olimpiadă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS