11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalOuzounidis: „E normal să fim favoriți, dar trebuie să demonstrăm pe teren“

Ouzounidis: „E normal să fim favoriți, dar trebuie să demonstrăm pe teren“

Universitatea Craiova debutează mâine seară în noul sezon european, într-o deplasare în Albania, pe terenul celor de la Laci. Partida este programată de la ora 20.00 și va conta pentru prima manșă din turul al doilea din Conference League.

În cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu FK Laci, Marinos Ouzounidis, tehnicianul Științei, precum și fundașul Antoine Conte, au prefațat primul duel european din acest sezon. Aceștia sunt de părere că echipa trebuie să trateze meciul cu maximă concentrare, pentru că altfel riscă o nouă eliminare prematură.

„E normal să fim favoriți, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Trebuie să fim concentrați, să nu cedăm în niciun moment și să ne facem treaba așa cum am stabilit. Dacă vom considera că avem un meci banal, se complică lucrurile. Am văzut ultimele lor meciuri, știm cum joacă. Ei au un stil ofensiv, dar noi trebuie să dăm tonul meciului, să controlăm jocul și să punem presiune pe ei. Totodată, mă aștept să nu fie la fel de ofensivi cu noi așa cum au fost cu Podgorica, în turul precedent. În Europa nu ai multe șanse, așa cum este în campionat. Aici ai greșit, ești terminat, ai pierdut calificarea, pe când în campionat poți recupera pe parcurs“, a spus Marinos Ouzounidis, la conferința de presă.

„Am venit aici să facem un meci bun, să câștigăm. Dacă ne facem treaba și respectăm ceea ce am învățat la antrenamente, nu vom avea probleme. Pentru mine nu este un meci ușor deloc, dar am încredere că putem trece mai departe în competiție. Indiferent de stilul lor de joc, noi trebuie să ne facem treaba“, a punctat Antoine Conte, fundașul Științei.

Citește și: Liga 1 / LPF a inclus doi „lei“ în echipa primei etape din noul sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS