5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmicalul FCU - Zalaegerszeg a picat! Şi Bornescu a plecat!

Amicalul FCU – Zalaegerszeg a picat! Şi Bornescu a plecat!

Aflată în cantonament în Slovenia, nou promovata FCU Craiova ar fi trebuit să susţină astăzi o partidă amicală cu formaţia ungară ZTE FC Zalaegerszeg. Din motive necunoscute acest test a picat, după cum anunţă oltenii pe pagina de Facebook.

„Din păcate, meciul împotriva celor de la ZTE FC, programat astăzi, nu va mai avea loc“, a anunţat FCU.

Acesta ar fi fost cel de-al patrulea joc de verificare din Slovenia. În primele trei partide de verificare, elevii lui Adrian Mutu au înregistrat o înfrângere, 1-2 cu Hajduk Split, şi două remize, 1-1 cu NK Bravo şi 0-0 cu NK Cejle. FCU ar mai avea de susţinut un test în acest cantonament, care se va sfârşi vineri. Astfel, mâine, de la ora 18.30, Bălan şi colegii săi îşi vor măsura forţele cu FK Radninicki Nis (Serbia).

Mircea Bornescu a plecat de la FCU!

Deşi în urmă cu trei luni se afişa ca un mare susţinător al proiectului FCU, anunţând „un buget nelimitat“ şi multe lucruri frumoase, Mircea Bornescu a „rupt“ marţi seară colaborarea cu familia Mititelu, cea care deţine nou promovata din Liga 1. Bornescu nu a făcut public motivul demisiei din funcţia de team-manager, dar anunţul a venit la doar câteva ore înainte de un scandal plecat de la bani, între Adrian Mititelu jr. şi impresarul Florin Manea.

„Drumul meu alături de FCU se oprește aici! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff, care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau să le mulțumesc celor din Peluza Sud, care de fiecare dată când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut! Mult succes in continuare!”, a scris Bornescu pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: Euro 2020 / Roberto Mancini: „Puţini oameni au crezut, dar suntem în finală“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS